Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

R&A pulpettikino

Ti 24. – To 26.9.2019
Rakkautta & Anarkiaa
Suomen suurin elokuvafestivaali Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa toivottaa pääkaupunkiseudun päiväkoti-ikäiset, peruskoululaiset, lukiolaiset, ammattikoululaiset ja heidän opettajansa lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan elokuvista ja lämpimästä festivaalitunnelmasta. Pulpettikino näytöksissä nähdään kotimaisia näytelmä- ja dokumenttielokuvia ja lapsille ja nuorille suunnattuja kansainvälisiä festivaalihittejä suomeksi käännettynä.

Pulpettikinonäytökset järjestetään festivaalin pääteatteri Bio Rexissä, Savoy-teatterissa sekä Kino Reginassa ajalla 24.-26.9. Sisäänpääsy näytöksiin on ilmainen koululaisryhmille. Paikkoja on rajoitetusti, suosituimpiin näytöksiin arvomme pääsyn niihin ilmoittautuneiden kesken.

Teemme yhteistyötä Koulukinon kanssa, tarjoamme opettajille oppimateriaalit elokuviin opetustyön tuoksi.

Ilmoittautuminen syksyn 2019 Pulpettikino-näytöksiin on alkanut osoitteessa https://airtable.com/shr5NhwT5oFyzWwYS

Ilmoittautuminen päättyy 25.8. klo 23.59.

Mahdollisissa kysymyksissä voit olla yhteydessä tuottantoassistentti Elisa Kääriäiseen, elisa@hiff.fi.

Yhteyshenkilö

Elisa Kääriäinen

Tapahtumanjärjestäjä

Helsinki International Film Festival - Rakkautta & Anarkiaa ry

Vuonna 1991 perustettu Helsinki International Film Festival - Rakkautta & Anarkiaa ry toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Yhdistyksen keskeisiä arvoja ovat avoimuus, yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus. Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry:n päätapahtuma on Suomen suurin ja merkittävin kansainvälinen elokuvafestivaali Rakkautta & Anarkiaa. Yhdistyksen elokuvakasvatushanke Pulpettikino tarjoaa Helsingin päiväkotilaisille, koululaisille ja heidän opettajilleen ilmaisen mahdollisuuden kokea elokuvaa valkokankaalta osana festivaalihumua.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 24.9.2019 - To 26.9.2019 Lataa kalenteriisi