Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kärrynpyörä

Ma 19.8.2019 – To 31.12.2020
Kärrynpyörä
Tiede ja akrobatia kohtaavat koko perheen tiedesirkuksessa

Tiede ja akrobatia kohtaavat koko perheen tiedesirkuksessa

Tiedekasvatukseen ja tieteen popularisointiin erikoistunut Pop-Tiede ja visuaalisen esittämisen vankka ammattilainen Teatteri Tuike esittävät uuden jännittävän, tiedettä ja akrobatiaa yhdistävän esityksen koko perheelle ja lapsiryhmille.

Kärrynpyörä näyttää, että tiede on yhtä hauskaa kuin sirkus, ja että sirkuksestakin voi oppia. Kärrynpyörän osaa tehdä voimistelija, mutta miten se liittyy tieteeseen? Oli miten oli, katsojat poistuvat varmasti esityksestä päät pyörällä.

Fysiikka ja akrobatia kohtaavat

Esityksessä akrobaatti Sanna Warsell tekee näyttävää, fysiikan rajoja uhmaavaa akrobatiaa maassa ja ilmassa. Pop-Tieteen tiedekasvattaja Otso Helos tietää, mitä fysiikasta voi oppia sirkuksen avulla. Esityksen ohjaaja on visuaalisen teatterin ammattilainen Nina Rinkinen.

Koko perheelle ja lapsiryhmille

Esitys on kohdennettu 5–9-vuotiaille lapsille, mutta todistetusti isommatkin ovat oppineet siitä uutta!

Kärrynpyörä on hauska, hämmästyttävä ja kiinnostava koko perheen show. Se ilahduttaa, hämmästyttää ja opettaa.

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
0405030362

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 19.8.2019 - To 31.12.2020 Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Hintatiedot
Hinnat: 599 € / yksi esitys 830 € / kaksi esitystä 995 € / kolme esitystä Olette tervetulleet katsomaan esityksen myös Teatteri Tuikkeelle. Hinnat Tuikkeen tiloissa: 549 € / yksi esitys 780 € / kaksi esitystä 945 € / kolme esitystä
Kesto
30min