Oodi ilolle (FI/SVE)

Lukioiden ja ammattikoulujen 1. luokille
To 19.12.2019 19:00
Helsingin kaupunginorkesteri
Kuvaaja: Maarit Kytöharju
Teoksen lopulla se kajahtaa viimein täyteen voimaansa pilkahdeltuaan vihjeinä pitkin finaalia: Ilo! Freude! Kaupunginorkesteri päättää syyskautensa perinteisesti talvipäivänseisauksen aikaan riemullisella viestillä ilosta ja valosta. Wieniläisklassisen ohjelmiston taitaja Bruno Weil on odotettu ja osuva kapellimestarivieras luotsaamaan orkesterin, Musiikkitalon Kuoron ja solistikaartin matkaa kohti valon voittoa.

Bruno Weil, kapellimestari
Sophie Karthäuser, sopraano
Katrin Wundsam, mezzosopraano
Werner Güra, tenori
Paul-Armin Edelmann, basso
Musiikkitalon Kuoro
Helsingin kaupunginorkesteri

Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 9

Konsertti päättyy noin klo 20.15.

Maksuton konserttivierailu on osa Pääsy sallittu -kampanjaa ja suunnattu 2. asteen 1. luokkien opiskelijoille. Ilmoittautumiseen tarvitset viitenumeron, joka on koululle/oppilaitokselle valmiiksi tehty kostinumero. Kostinumero ja koulun/oppilaitoksen valmiiksi laskettu budjetti löytyvät lukioiden ja ammattiopistojen verkkolevyaseman kulttuurikäyntien seurantaexcelistä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Yhteyshenkilö

Annika Kukkonen
040 158 2223

Tapahtumanjärjestäjä

Helsingin kaupunginorkesteri

Vuonna 1882 perustettu Helsingin kaupunginorkesteri tarjoaa konsertteja Musiikkitalossa ja mahdollisuuden sukeltaa sinfoniaorkesterin maailmaan. Vuosittaisten 70–80 Helsingissä järjestettävän konsertin lisäksi orkesteri tekee säännöllisesti ulkomaankiertueita, joista ensimmäinen suuntautui Pariisin maailmannäyttelyyn kesällä 1900. Monet kaupunginorkesterin levytykset ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja. HKO:n ylikapellimestari on Susanna Mälkki.

Aika ja paikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13A, Helsinki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Konserttilipun ja pedagogisen materiaalin arvo 15€/osallistuja
Kesto
75min