VOLARE (FI/SVE)

Lukioiden ja ammattikoulujen 1. luokille
Ti 1.10.2019 19:00
Maria Ylipää
Kuvaaja: Vuokko Salo, kuvassa Maria Ylipää
Sodanjälkeinen Suomi tulvahti täyteen rytmimusiikkia ja sytyttäviä käännösiskelmiä, kun äänitteiden tuontirajoitukset poistuivat 1950-luvulla. Useat rakastetuimmista suomalaissydämiin uponneista sävelmistä tulivat Italiasta. Helsingin kaupunginorkesteri ja UMO Helsinki kietovat yleisön syysillassa jazz-sävyin sadetettuihin iskelmiin, elokuvamusiikkiin ja nostalgiaan.

Helsingin kaupunginorkesteri
UMO Helsinki Jazz Orchestra
Antti Rissanen, kapellimestari
Maria Ylipää, laulu

Konsertti päättyy noin klo 21.00.

Maksuton konserttivierailu on osa Pääsy sallittu -kampanjaa ja suunnattu 2. asteen 1. luokkien opiskelijoille. Ilmoittautumiseen tarvitset viitenumeron, joka on koululle/oppilaitokselle valmiiksi tehty kostinumero. Kostinumero ja koulun/oppilaitoksen valmiiksi laskettu budjetti löytyvät lukioiden ja ammattiopistojen verkkolevyaseman kulttuurikäyntien seurantaexcelistä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Yhteyshenkilö

Annika Kukkonen
040 158 2223

Tapahtumanjärjestäjä

Helsingin kaupunginorkesteri

Vuonna 1882 perustettu Helsingin kaupunginorkesteri tarjoaa konsertteja Musiikkitalossa ja mahdollisuuden sukeltaa sinfoniaorkesterin maailmaan. Vuosittaisten 70–80 Helsingissä järjestettävän konsertin lisäksi orkesteri tekee säännöllisesti ulkomaankiertueita, joista ensimmäinen suuntautui Pariisin maailmannäyttelyyn kesällä 1900. Monet kaupunginorkesterin levytykset ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja. HKO:n ylikapellimestari on Susanna Mälkki.

Aika ja paikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13A, Helsinki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Konserttilipun ja pedagogisen materiaalin arvo 15€/osallistuja
Kesto
120min