Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

SANATON RAKKAUS

Ke 18.9. – La 16.11.2019
Sanaton rakkaus
Kuvaaja: Tommi Mattila, taiteilija: Pääosissa Dawn Jani Birley ja Santeri Kinnunen
Sanaton rakkaus (Children of a Lesser God) on moderni klassikko, joka kertoo kuuron naisen ja kuulevan miehen rakkaudesta ympäristön ristipaineessa.

Mark Medoffin näytelmä törmäyttää esiin kysymyksiä identiteetistä, omasta äänestä ja sulautumisesta, itsemääräämisen oikeudesta, intohimosta ja sillanrakennuksesta. Tarinassa kipinät sinkoilevat, kun kuuro Sarah ja kuuleva James ottavat mittaa toisistaan ja voimista ympärillään.

Suomen kantaesityksessä nähdään upea Dawn Jani Birley, Toronton Theatre Critic’s Award -palkinnolla v. 2017 palkittu valovoimainen näyttelijä. Hän saa vastavoimakseen monista näyttämö- ja elokuvarooleistaan tunnetun karismaattisen Santeri Kinnusen.

Moninkertaisesti palkittu draama tunnetaan myös elokuvaversiostaan, josta Marlee Matlin voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon.

Sanattoman rakkauden Suomen kantaesityksen ohjaa Johanna Freundlich ja se saa ensi-iltansa Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallissa 19.9.2019.

Esityskieli suomi ja suomenkielinen viittomakieli, tekstitys suomeksi ja englanniksi.

Esitys sopii 9lk. sekä lukiolaisille. Oppimateriaali on ladattavissa nettisivuiltamme https://espoonteatteri.fi/yleisotyo/oppimateriaalit/

Yhteyshenkilö

Ilana Sella / Ryhmämyynti
09 43935524

Tapahtumanjärjestäjä

Espoon Kaupunginteatteri

Espoon Kaupunginteatteri on aikuisille tarkoitettu ammattiteatteri Espoossa, Tapiolassa. Teatterin ohjelmisto rakentuu omasta tuotannosta sekä koti- ja ulkomaisista vierailuesityksistä. Omat tuotannot tuotetaan Revontulihalliin ja vierailuesitykset Espoon kulttuurikeskukseen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 18.9.2019 19:00 - La 16.11.2019 16:00Lataa kalenteriisi
Revontulihalli / Louhisali
Revontulentie 8 A / Kulttuuriaukio 2, Tapiola
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Oppilaille ryhmässä 10€, opettaja ryhmän mukana maksutta.
Kesto
180min