Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Helsinki Design Week / Lasten designviikko

Helsinki Design Week / Lasten designviikko
Ma 9. – Su 15.9.2019
HDW Lasten desgnviikko 2019
Työ: Lasten designviikko 2019
Hyppää mukaan muotoilun löytöretkelle! Ensimmäistä kertaa Annantalolla järjestettävällä Helsinki Design Weekin Lasten designviikolla voi seikkailla Etana Editionsin ja Suomen muotoilukasvatus Suomu ry:n suunnittelemalla muotoiluseikkailulla ja osallistua monipuolisiin työpajoihin. Toisen kerroksen valtaavat erilaiset työpajat, näyttelytiloissa kehitetään maailmaa parantavia ratkaisuja ja rakennetaan maailmanparannuskoneita.

Hyppää mukaan muotoilun löytöretkelle 9.-15.9.!

Ensimmäistä kertaa Annantalolla järjestettävällä Helsinki Design Weekin Lasten designviikolla voi seikkailla Etana Editionsin ja Suomen muotoilukasvatus Suomu ry:n suunnittelemalla muotoiluseikkailulla ja osallistua monipuolisiin työpajoihin. Toisen kerroksen valtaavat erilaiset työpajat, näyttelytiloissa kehitetään maailmaa parantavia ratkaisuja ja rakennetaan maailmanparannuskoneita.

Minkälaista tulevaisuutta teemme ja toivomme? Miten kuvitella parempaa, kestävämpää tulevaisuutta? Entä jos tulevaisuudessa mahdoton onkin mahdollista? Lukuisat työpajat tarjoavat tapoja hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja ja kannustavat miettimään ratkaisuja kestävämmän maailman puolesta. Annantalolla pääsee keksimään ja kokoamaan koneen Atk-romusta, suunnittelemaan ja toteuttamaan valaisimen kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäen, tutkimaan värejä oikeita koeputkia ja pipettejä apuna käyttäen tai osallistumaan yhteiseen seinävaatteen rakentamiseen, jossa voi samalla oppia korjaamaan vaatteita ja tekstiilejä.

Helsinki Design Weekin teema on tänä vuonna Oppimisilmasto ja myös Lasten designviikolla keskitytään tulevaisuuskysymysten lisäksi myös ympäristöön ja ilmastoon. Annantalon pihalla tutustutaan kaupunkiluontoon ja ympäristönsuojeluun. Tämän kesän aikana Annantalon pihalle rakentuu kaikille helsinkiläisille yhteisöpuutarha, jota hoidetaan viljelytalkoin.

Lasten designviikon päähulina on viikonloppuna 14.–15.9.. Silloin Annantalon kaikista huoneista löytyy tekemistä lapsiperheille. Arkipäivien ohjelma on suunnattu etenkin kouluille ja päiväkodeille, mutta tekemistä ja avoimia työpajoja on tarjolla ihan kaikille.

Yhteyshenkilö

Helena Fernström
050 512 0681

Tapahtumanjärjestäjä

Helsinki Design Week / Lasten designviikko

Hyppää mukaan muotoilun löytöretkelle! Ensimmäistä kertaa Annantalolla järjestettävällä Lasten designviikolla voi seikkailla Etana Editionsin ja Suomen muotoilukasvatus Suomu ry:n suunnittelemalla muotoiluseikkailulla ja osallistua monipuolisiin työpajoihin. Toisen kerroksen valtaavat erilaiset työpajat, näyttelytiloissa kehitetään maailmaa parantavia ratkaisuja ja rakennetaan maailmanparannuskoneita. Minkälaista tulevaisuutta teemme ja toivomme? Miten kuvitella parempaa, kestävämpää tulevaisuutta? Entä jos tulevaisuudessa mahdoton onkin mahdollista? Lukuisat työpajat tarjoavat tapoja hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja ja kannustavat miettimään ratkaisuja kestävämmän maailman puolesta. Annantalolla pääsee keksimään ja kokoamaan koneen Atk-romusta, suunnittelemaan ja toteuttamaan valaisimen kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäen, tutkimaan värejä oikeita koeputkia ja pipettejä apuna käyttäen tai osallistumaan yhteiseen seinävaatteen rakentamiseen, jossa voi samalla oppia korjaamaan vaatteita ja tekstiilejä. Helsinki Design Weekin teema on tänä vuonna Oppimisilmasto ja myös Lasten designviikolla keskitytään tulevaisuuskysymysten lisäksi myös ympäristöön ja ilmastoon. Annantalon pihalla tutustutaan kaupunkiluontoon ja ympäristönsuojeluun. Tämän kesän aikana Annantalon pihalle rakentuu kaikille helsinkiläisille yhteisöpuutarha, jota hoidetaan viljelytalkoin. Lasten designviikon päähulina on viikonloppuna 14.–15.9.. Silloin Annantalon kaikista huoneista löytyy tekemistä lapsiperheille. Arkipäivien ohjelma on suunnattu etenkin kouluille ja päiväkodeille, mutta tekemistä ja avoimia työpajoja on tarjolla ihan kaikille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 9.9.2019 08:00 - Su 15.9.2019 16:00Lataa kalenteriisi
Lasten designviikko
Annankatu 30, 00101 Helsinki