Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

METSÄ

– elämyksellinen tanssiteos lapsille
Ke 14. – Pe 16.8.2019
Metsä by Dorit Salutskij
Kuvaaja: Dorit Salutskij, työ: Metsä-esitys
Metsä on elämyksellinen telttaretki, ylistyslaulu suomalaiselle metsälle. Kaksi esiintyjää, tanssija ja muusikko, tuovat metsän tilaan.

Tanssin, äänen, käsin kosketeltavien metsän elementtien, varjojen ja valon, tilan ja tuoksujen avulla yleisö kutsutaan vuorovaikutteiselle matkalle ja tuodaan metsän tunnelmat ja tekstuurit eläviksi pienille katsojille. Välillä ollaan mikrotasolla, tutkitaan siemenen muotoja, välillä taas laajennetaan kuvaa ja ihmetellään tuulen huminaa latvuksissa. Suomalaisen metsän äänet: puron solina, puiden humina, oksan rasahdukset, linnunlaulut ovat pohjana esityksen musiikille. Leikin ja ihmetyksen kautta kutsutaan katsojat mukaan osallistumaan äänin ja liikkein omista lähtökohdistaan.

Osa Metsä-esityksen lipputuloista sijoitetaan Luonnonperintösäätiön metsänsuojeluun. Jokaisesta Metsä-esityksestä rahoitetaan teltan pinta-alan verran uutta suojeltua ikimetsää.

Kohderyhmä: 0–6-vuotiaat lapset. Esitys on pääasiassa sanaton ja perustuu liikkeeseen ja ääneen. Alkuohjeet katsojille tulevat suomeksi, mutta ne voidaan esittää myös muilla kielillä (ruotsi/englanti).

Tekijät:
Loiske Ensemble: Metsä
Koreografia, tanssi, esiintyminen: Riikka Siirala
Musiikki, sävellys, esiintyminen: Suvi Isotalo
Ohjaus: Antti Larmola
Video: Jenni Valorinta
Teltan suunnittelu ja lavastuskonsultaatio: Sampo Pyhälä
Pukusuunnittelu: Saija Siekkinen
Valokonsultointi: Luca Sirviö

Esitys on tilattavissa päiväkodeille ympäri vuoden. Hintatiedustelut: loiske@osiristeatteri.fi

www.osiristeatteri.fi/loiske
FB Loiske Ensemble

Yhteyshenkilö

Riikka Siirala
0503375927

Tapahtumanjärjestäjä

OSIRIS teatteri

OSIRIS teatteri tarjoaa teatteri- ja taidekokemuksia eri ikäisille ja eri kulttuureista tulleille katsoja-ryhmille. OSIRIS teatterin Loiske Ensemble tarjoaa taide-elämyksiä kaikkein pienimmille katsojille.

Aika ja paikka

Annantalon Taidekeskus, juhlasali
Annankatu 30, Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Apurahatuettu hinta 14.8. ja 16.8.2019 esityksille: 170€ / koko näytös tai 5€ lippu. Max 40 lippua/näytös. Esitys on myös tilattavissa päiväkodeille ympäri vuoden. Hintatiedustelut: loiske@osiristeatteri.fi
Kesto
40min