Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Raxu Taskunen -nukketeatterimusikaali

To 1.8.2019 – Ma 31.5.2021
Raxu Taskunen ja Salaattimestari Sipulius
Kuvaaja: Ari Kauppila
Vauhdikas Raxu Taskunen -nukketeatterimusikaali on tilattavissa päiväkoteihin ja kouluihin. Esitys on verbaalinen ja visuaalinen ilotulitus, jonka tarina kiepsahtelee mantereelta toiselle, maan pinnalta maan alle ja takaisin loruriimittelyn tahtiin. Esityksen ik̈äsuositus on 3 vuodesta ylöspäin.

Raxu Taskunen on riimittelevä, sanoilla leikkivä visuaalinen ja vauhdikas musikaali. Maailmaa katsotaan pienen, taskuihin mahtuvan Raxu Taskusen näkövinkkelistä. Aina nälkäinen Raxu on nokkela ja vilkas, mutta laiska persoona. Hän yrittää kaikin keinoin pakoilla tylsinä pitämiään asioita, kuten nukkumaanmenoaikoja ja terveellistä ruokavaliota. Raxu esitetään suomeksi, mutta visuaalisena, toiminnallisena musikaalina, se riemastuttaa myös niitä, jotka vasta opettelevat suomen kieltä.

Tekniset tarpeet: Esiintyjä kuljettaa ja pystyttää itse oman lavasteensa - muuta ei siis tarvita kuin pystytystila ja pistorasia. Lavaste on kooltaan vain 3m x 2m, eli teos on helppo pystyttää monenlaisiin tiloihin. Musikaali on suunniteltu 20-60 hengen yleisölle, mutta se on tilasta riippuen mahdollista esittää jopa sadalle katsojalle kerrallaan.

Yhteyshenkilö

Heidi Yli-Yrjänäinen
+ 358 45 205 1690

Tapahtumanjärjestäjä

Tanssiteatteri Glims & Gloms

Glims & Gloms on espoolainen ammattitanssiteatteri, jonka esityksissä komiikka koskettaa, huumori yllättää ja tanssi kohottaa kaikenikäisiä katsojia.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 1.8.2019 - Ma 31.5.2021 Lataa kalenteriisi
Esitys pystytetään päiväkotiin/kouluun.

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ilmiö
Kieli
Hintatiedot
Yhden esityksen hinta on 400€, kaksi esitystä voidaan pitää samassa tilassa hintaan 700€.
Kesto
35min