Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Puhutko tulevaisuutta? -työpajat 6.-9.-luokille

Tutkimusmatka tulevaisuuden kulttuureihin
Ti 12. – To 28.11.2019
Aivokäyttöliittymä
Kuvaaja: Ilpo Rybatzki
Kuvittele, että matkustat ajassa vuoteen 2050 ja tapaat siellä ikäisesi ihmisen. Miten tervehditte toisianne? Onko teillä yhteistä kieltä? Entä kulttuuria? Ymmärrättekö toisianne? Tulevaisuuden kieliä ja kulttuureita tutkitaan kouluryhmille tarkoitetuissa työpajoissa, jotka järjestetään Tulevaisuuskoulun ja Helsingin yliopiston Tiedekasvatuskeskuksen yhteistyönä Annantalon Tulevaisuuslaboratoriossa marraskuussa 2019.

Työpajassa lähdetään tutkimusmatkalle tulevaisuuden ihmisten kieliin ja kulttuureihin. Toiminnallisissa työpajoissa pohditaan, millainen on tulevaisuuden ihmisen maailmankuva: Miten hän viettää aikansa? Mitä hän ajattelee? Mihin yhteisöihin hän kuuluu ja miten hän viestii toisille? Pajassa pohditaan myös kysymystä siitä, miksi juuri sellaiseen tulevaisuuteen on päädytty - ja miten voit itse vaikuttaa asiaan. Tule mukaan tekemään ihmisen tulevaisuus!

Työpajan suunnittelevat ja ohjaajat Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijat yhteistyössä Tulevaisuuskoulu ry:n ja Annantalon kanssa.

Tervetuloa tutkimusmatkalle vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin!

Yhteyshenkilö

Heidi Valjus
040 358 1781

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Annantalo, Tulevaisuuslaboratorio
Annankatu 30

Varaustiedustelu