Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

TEATTERI ROLLO: UMPIMÄHKÄN VALTAKUNTA

Ke 2. – To 3.10.2019
Umpimähkän valtakunta
Kuvaaja: Nanna Saarhelo, työ: Umpimähkän valtakunta, taiteilija: Sanna Monto, Janne Immonen, Jari Lehtinen
UMPIMÄHKÄN VALTAKUNNASSA turhautunut, mutta säntillinen ritari Urho Umpiluu koettaa pitää kuningas Uljas af Umpisolmun käytöksen salonkikelpoisena. Tehtävä on mahdoton, vaikka kuningatar Impi von Umpisieväkin auttaa parhaansa mukaan. Kuinka käy Umpimähkän kuningaskunnan, kun kaikesta perillä oleva ritari ryhtyy lakkoon?

UMPIMÄHKÄN VALTAKUNTA on riemastuttava, musiikin ja tanssin täyteinen, koko perheen teatteriesitys. Valtakunnan hupaisat ja vahvat hahmot tempaisevat mukaansa kaikenikäiset alamaiset, mutta erityisesti esitys sopii päiväkotikansalle.

Yhteyshenkilö

Anne Peippo
(09) 726 1121

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Rollo

TEATTERI ROLLO on vuodesta 1972 toiminut ammattiteatteri. Toimintaamme rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki. Olemme erikoistuneet 30–50 minuutin mittaisiin, vuorovaikutteisiin esityksiin, joissa keskeisintä on liike, musiikki ja huumori. Ohjelmistomme rakentuu kokonaisuudessaan tuottamistamme kantaesityksistä. Musiikki on sävelletty esityksiä varten ja ammattilaismuusikko-esiintyjämme sovittavat ja toteuttavat sävellykset. ESIINTYJÄMME ovat kokeneita ja taitavia musiikin ja esitystaiteen ammattilaisia. Arvostamme yleisöämme ja haluamme tehdä älyllisesti haastavia, tunteita herättäviä esityksiä tasa-arvoisesti kaikille kohderyhmille. Uskomme naurun voimaan ilman ikärajoja, ja tarjoamme katsojille iloa ja ainutlaatuisia elämyksiä.

Aika ja paikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1, Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Pakolliset ennakkovaraukset sähköpostitse: rollo@rollo.fi tai puhelimitse arkisin klo 10-13.00 p. (09) 726 1121 liput: 10 € ja ryhmät: 7 € / henkilö (vähintään viisi henkilöä) ohjaajat ja lasten kanssa työskentelevät veloituksetta
Kesto
30min