Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Minun Helsinkini on

Teatteri ILMI Ö:n Teatterikoulun kehittämishanke
Pe 17.5.2019 10:00, 13:00 ja 18:00
Minun Helsinkini on
Taiteilija: Ira Koski
Tervetuloa katsomaan Teatteri ILMI Ö:n Teatterikoulun Minun Helsinkini on -esitystä, jonka teemana on Helsinki eilen, tänään ja huomenna nuorten näkökulmasta

Näyttämöllä nähdään, kuullaan ja koetaan nuorten ajatuksia Helsingistä raikkaalla tavalla. Todellinen ja kuviteltu historia, perhekuvaukset ja yhteiskunnalliset puheenvuorot, mieltä askarruttavat kysymykset ja tulevaisuusvisiot tuovat esille nuorten maailmaa sekä tavan hahmottaa historiaa, tätä aikaa ja tulevaisuutta.

Minun Helsinkini on -esitys 2019 on viimeinen osa Teatteri ILMI Ö:n teatteritaiteen perusopetuksen 3-vuotista kehittämishanketta. Tavoitteena on yhteisen taideprosessin kautta mahdollistaa nuorten äänten kuuluminen ja antaa nuorille mahdollisuus tehdä teatteria yhdessä eri puolilta Helsinkiä tulevien nuorten kanssa.

Teatteri ILMI Ö:n Teatterikoulun ryhmissä esitysmateriaalia on tuotettu ja harjoiteltu lukuvuonna 2018-2019. Lisäksi Teatteri ILMI Ö. on ohjannut Puistolan ja Kannelmäen peruskoulujen oppilaille keväällä 2019 teatterityöpajoja, joissa on tutustuttu teatterin tekemiseen ja tuotettu yhdessä esitysmateriaalia. Esitysmateriaalia on saatu myös Ohjaamo Helsingin nuorilta sekä Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarilta/Resonaarigroup. Hankkeeseen on vuonna 2019 osallistunut n. 150 nuorta, jotka ovat iältään 12-20 vuotiaita.

TYÖRYHMÄ:
Teatterityöpajojen ohjaus: Anne Korhonen, Tanja Parantainen, Outi Sädekallio-Snellman/Teatteri ILMI Ö.
Esityksen dramaturgia ja ohjaus: Anne Korhonen, Tanja Parantainen, Outi Sädekallio-Snellman, Henni Kiri (TeaK) Esitystekniikka ja editoinnit: Maria Myllykangas
Esiintyjät: Teatteri ILMI Ö:n Teatterikoulun ja Kannelmäen peruskoulun oppilaat sekä Resonaarigroup-bändi
Valokuva- ja videomateriaali sekä kuvataidenäyttely: Puistolan ja Kannelmäen oppilaat ja opettajat
Tuotanto: Anne Korhonen, Outi Sädekallio-Snellman

Esitykset Malmitalolla (Ala-Malmin tori 1):
Pe 17.5. klo 10 / klo 13 / klo 18
Kesto: n. 1h 15min

Päiväesitykset ovat ilmaisia helsinkiläisten peruskoulujen oppilasryhmille. Paikkavaraukset välttämättömiä!

Klo 18 esitykseen pääsyliput: www.lippu.fi tai Malmitalon lipunmyynti (10,50 -13,50 e).

Paikkavaraukset ja tiedustelut: teatteri@teatteri-ilmio.fi / puh. 040-839 1683 www.teatteri-ilmio.fi

Yhteyshenkilö

Outi Sädekallio-Snellman
040 839 1683

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri ILMI Ö.

Teatteriosuuskunta ILMI Ö. on vuonna 2002 perustettu kiertävä ammattiteatteri, joka tarjoaa monimuotoisia ja ajankohtaisia teatteriesityksiä sekä soveltavan teatterin työpajoja, koulutusta ja projekteja kaikenikäisille. Lisäksi Teatteri ILMI Ö. tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta. Teatteri ILMI Ö:n erityistaitoja ovat yhteistoiminnalliset ja osallistavat työtavat.

Aika ja paikka

Malmitalo
Ala-Malmintori 1, Helsinki
    

Tietoa

Ajassa nyt
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Minun Helsinkini on esityksiin vapaa pääsy pe 17.5. klo 10 ja klo 13 (paikkavaraukset välttämättömiä) Klo 18 esitykseen liput: 10.50 - 13.50 e (www.lippu.fi tai Malmitalon lipunmyynti)
Kesto
95min