Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Tarinoita Muumilaaksosta

Iki-ihanat muumit nyt Raatikon näyttämöllä!
Ti 17.9. – To 31.10.2019
Tarinoita Muumilaaksosta, kuva Matti Rajala
Yhä uudet sukupolvet ihastuvat Tove Janssonin muumeihin. Ja nyt niihin voi ihastua myös Tanssiteatteri Raatikossa. Syksyn 2019 ensi-iltateos Tarinoita Muumilaaksosta perustuu Tove Janssonin muumikirjaan Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia.

Tarinoita Muumilaaksosta kertoo mielikuvituksen ja tunteiden voimasta. Kiehtova muumitarina saa Raatikon esityksessä tanssillisen tulkinnan. Janssonin muumikirjan yhdeksästä kertomuksesta Raatikon muumiteoksesta voi löytää ainakin viisi: Kevätlaulu, Vilijonkka joka uskoi onnettomuuksiin, Maailman viimeinen lohikäärme, Kertomus näkymättömästä lapsesta sekä Hattivattien salaisuus.

Nuuskamuikkunen saapuu Muumilaaksoon ja tuo kesän tullessaan. Muumipeikko on löytänyt lohikäärmeen ja odottaa malttamattomana Nuuskamuikkusta, jotta voisi näyttää hänelle aarteensa. Aarteen, joka melkein rikkoo ystävysten välit. Eräänä kesäisenä päivänä Tuutikki tuo Muumiperheen luo näkymättömän Ninnin, jota ilkeä täti on kohdellut huonosti. Rakastavan Muumimamman ja perheen hoivissa Ninni tulee hyväksytyksi omana itsenään ja muuttuu vähitellen näkyväksi. Ja kesän lopussa vapautta rakastava Nuuskamuikkunen lähtee taas retkilleen ja muumiperhe jää odottamaan talven tuloa.

Käsikirjoitus: Pirjo Toikka
Ohjaus ja koreografia: Marja Korhola
Lavastus ja puvut: Terttu Torkkola
Videosuunnittelu: Joona Pettersson
Musiikki: Antti Hynninen

Kesto 50 min.

Ensi-ilta la 14.9.2019.
Esitykset Tanssiteatteri Raatikossa
17.9. – 31.10. sekä 3. – 19.12.2019 arkisin klo 9 ja klo 10:30

Ryhmäliput: 14 € / oppilas, sisältää bussikuljetuksen. Opettajat ryhmän mukana maksutta.
Ryhmälipun hinta ilman bussikuljetusta 10 € / oppilas.

Varaukset: p. 09 873 2306, raatikko@raatikko.fi, www.raatikko.fi

Yhteyshenkilö

Katariina Pohjonen
09 8732306

Tapahtumanjärjestäjä

Tanssiteatteri Raatikko

Raatikko on vantaalainen tanssiteatteri, jonka teoksissa yhdistyy tanssi, teatteri, sirkus ja musiikki. Raatikon oma teatteritila sijaitsee Vantaan Viertolassa. Raatikko myös kiertää teoksillaan säännöllisesti ympäri Suomea.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 17.9.2019 09:00 - To 31.10.2019 11:30Lataa kalenteriisi
Tanssiteatteri Raatikko
Viertolankuja 4 B, 01300 Vantaa

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
14 € / oppilas, sisältää bussikuljetuksen. Opettajat ryhmän mukana maksutta. 10 € / oppilas ilman kuljetusta. Ryhmän koko vähintään 10 oppilasta.
Kesto
50min