Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Onnen manifesti

Ti 17.9.2019 – La 18.12.2021
Onnen manifesti
Taiteilija: Lars Idman
Ensi-ilta syyskuussa 2019. Onnen manifesti on kaksikielinen esitys, joka käsittelee suorittamista, menestystä sekä onnea, jotka ovat yhä vahvemmin läsnä nuorten elämässä. Miten nuori voi selvitä yhteiskunnan asettamista vaatimuksista, kun onnellisuuttakin tulisi "suorittaa"? Siihen vastaavat Hannes ja Emmi: Hell no, we won´t go!

Hannes Strömberg on loistava jääkiekkoilija. Hanneksen faija oli ammattilainen, ja nyt Hanneksenkin pitäisi menestyä. Mutta haluaako Hannes edes pelata jääkiekkoa ja jaksaako hän yhä täyttää muiden odotukset. Kun Hannes törmää superfiksuun luokkakaveriinsa Emmiin, he huomaavat pian, että heillä on jotain yhteistä. Molemmat ovat väsyneet stressiin ja paineeseen, aina pitäisi pärjätä ja olla täydellinen. On vain yksi ratkaisu, heidän pitää protestoida!

Taimine-teatterin uutuusnäytelmä Onnen manifesti on pieni kertomus, joka herättää suuria kysymyksiä: Miten haluamme elää? Miten meistä tulee onnellisia? Ja kuka päättää, mitä on menestys?

Esitykseen kuuluu pedagoginen opetusmateriaali.

Esitys on kaksikielinen (suomi/ruotsi).

Yhteyshenkilö

Teatteri Taimine
040 685 3939

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Taimine

Suomen kouluja kiertävä teatteri vuodesta 2002. Tuotamme uutta draamatekstiä lapsille ja nuorille, jotka elävät suomalaisessa todellisuudessa. Taimine haluaa puolustaa nuorten näkökulmaa aina vain vaativammassa ja monimutkaisemmassa maailmassa. Ohjelmisto käsittelee ajankohtaisia teemoja. Ammattilaisita koostuva teatteri on esiintynyt yli 400 000 katsojalle Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 17.9.2019 09:00 - La 18.12.2021 16:00Lataa kalenteriisi
Kiertueteatteri
Suomen kouluja kiertävä teatteri
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Hintatiedot
Varaus ja tiedustelut info@taimine.fi / 040 685 3939
Kesto
40min