Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

MUOTOILUPAJA: Minä ja me maailmassa

COMPANY: Secret Universe – Maailmojen salat
Pe 5.4. – Su 22.9.2019
Aamu Song & Johan Olin
Kuvaaja: Elina Sominen, taiteilija: Aamu Song & Johan Olin / COMPANY
Varaa työpaja päiväkoti- tai kouluryhmälle elämykselliseen COMPANYn Aamu Songin ja Johan Olinin Maailmojen Salat -näyttelyyn. Näyttely avaa jännittävän ikkunan maailmaan ja erilaisiin valmistussalaisuuksiin. Nähty herättää meidät pohtimaan esineitä ympärillämme. Miten ja missä esineitä valmistetaan? Kuka ne on tehnyt? Entä kuinka voimme suojella käsityömenetelmiä ja valmistustaitoja, jotka ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon?

Aluksi työpajassa katsotaan näyttelyä yhdessä ja keskustellaan nähdystä. Oppaan johdolla ihmetellään kulttuurien, käsityön ja suunnittelun saloja maailmassa. Tämän jälkeen siirrytään työpajatila Studioon ja tehdään oma yksilöllinen naamio. Tehdyt naamiot saa mukaan matkamuistona käynnistä.

Yhteyshenkilö

Designmuseon INFO
09 6220 540

Tapahtumanjärjestäjä

Designmuseo

Designmuseo on valtakunnallinen muotoilun erikoismuseo. Designmuseo kerää ja tallentaa muotoilualan kokoelmaa, tutkii muotoilualan historiaa ja kehitystä sekä esittelee muotoilusta kertovia näyttelyitä Suomessa ja maailmalla. Kouluille museo tarjoaa monipuolisuutta oppimisympäristöihin. Muotoilun ammattikäytännöt ja muotoilukasvatus on toimintamme keskiössä. Designmuseossa tutustutaan muotoiluun itsenäisesti tai oppaan johdolla. Museo järjestää myös runsaasti muotoiluun liittyviä tapahtumia ja mahdollisuuksia tavata muotoilijoita. Kouluja varten löytyy tila Studio koulujen työpajoihin, tehtäviin, aineistojen tutkimiseen ja eväiden syömiseen . Järjestämme tänäkin lukukautena koululaisryhmille mahdollisuuden tutustua näyttelyihin tiistaisin jo klo 9 alkaen. Ennakkoilmoittautuminen info@designmuseum.fi. Ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan myös muina museon aukioloaikoina (1.9.–31.5. ke-su klo 11-18, 1.6.-31.8. ma-su klo 11-18).

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 5.4.2019 - Su 22.9.2019 Lataa kalenteriisi
Designmuseo
Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
    

Tietoa

Ajassa nyt
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Työpajamaksu 60 €/ryhmä. Vapaa pääsy museoon alle 18-vuotiaille. Opettaja ja avustajat maksutta vierailun yhteydessä.
Kesto
90min