Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Bust the Dust -peli Kansallismuseossa

Ma 8.4. – Su 25.8.2019
Bust the Dust
Bust the Dust on erityisesti koululuokille suunnattu digitaalinen pelikokemus, jossa oikeilla valinnoilla Inherit the Dust -näyttelytila valokuvateoksineen muuttuu vehreäksi ja eläväksi keitaaksi, kun taas vääristä vastauksista se hiljenee ja kadottaa värinsä.​

Valokuvaaja Nick Brandtin Inherit the Dust -näyttelyssä pelattava digitaalinen Bust the Dust -peli on vuorovaikutteinen tapa kokea näyttelyn suuret panoraamakuvat Itä-Afrikan uhanalaisista eläimistä ja muuttuvista elinympäristöistä. Oikeilla valinnoilla näyttelytila valokuvateoksineen muuttuu vehreäksi ja eläväksi keitaaksi, kun taas vääristä vastauksista se hiljenee ja kadottaa värinsä.

Peli kestää 45 minuuttia, sisältäen lyhyen opastuksen näyttelyyn. Kaiken ikäisille sopivaa Bust the Dust -peliä voi pelata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joko omalla mobiililaitteella tai museon tabletilla.

Saatavilla arkisin klo 9-11 koko näyttelyn ajan 5.4-1.9.2019. Varaa pelivuoro alla olevasta linkistä.

Peli on toteutettu yhteistyössä Interactive Inuits Oy:n ja Bright Finland Oy:n kanssa.

Yhteyshenkilö

Viktor Sohlström
0295 33 6147

Tapahtumanjärjestäjä

Kansallismuseo

Museo täynnä Suomen historian aarteita. Kansallismuseo esittelee suomalaisten vaiheita kivikaudelta nykypäivään. Ainutlaatuiset esineet kertovat elämästä yli 10 000 vuoden aikana. Lisäksi museossa on vaihtuvia näyttelyitä ajankohtaisista aiheista sekä toiminnallinen näyttely Vintti, jossa voit kokea historiaa itse tekemällä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 8.4.2019 09:00 - Su 25.8.2019 11:00Lataa kalenteriisi
Kansallismuseo
Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki