Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Tanssiteatteri Tsuumi: Kake – Tiellä tähtiin

Ke 24.4.2019 19:00
Kake – Tiellä tähtiin
Kuvaaja: Mikko Mäntyniemi, työ: Kake – Tiellä tähtiin, taiteilija: Tanssiteatteri Tsuumi
Huhtikuussa Vantaan Kulttuuritalo Martinuksessa riemastuttaa 20-vuotista taivaltaan juhlivan Tanssiteatteri Tsuumin teos Kake – Tiellä tähtiin. Esitys tarkastelee suomalaista mielenmaisemaa elämänmakuisten ihmiskohtaloiden kautta tarjoillen samalla muhkean annoksen musiikkia, tanssia ja teatteria.

Kasarinostalgiasta ammentava, kriitikoiden ja katsojien rakastama Kake – Tiellä tähtiin vie katsojansa retroilemaan 80-luvulle. Esitys tarkastelee suomalaista mielenmaisemaa elämänmakuisten ihmiskohtaloiden kautta tarjoillen samalla muhkean annoksen musiikkia, tanssia ja teatteria.

Mitä seuraa, kun syntikkasoundeista hurmioitunut iskelmäyhtye Kake astelee näyttämölle maailmanvalloitussuunnitelmat mielessään? Matti Paloniemen energinen ja parodioiva, mutta aidosti koskettava teos vyöryttää lavalle riemua ja tunteen paloa – vahvaa tanssiteatteria. Teoksessa kaikki esiintyjät tanssivat, laulavat ja soittavat.

Kesto noin 65 min. // Ikäsuositus 12+

Vierailun järjestää: Tanssiteatteri Tsuumi ja Kulttuuritalo Martinus
Yhteistyössä: Vantaan Tanssin viikko

Esityksen liput myy Ticketmaster ja Martinuksen lippukauppa (avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 14-17, puh. 043 825 0510).

Yhteyshenkilö

Maritta Laesmaa / Tanssiteatteri Tsuumi
0447454454

Tapahtumanjärjestäjä

Tanssiteatteri Tsuumi

Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen nykytanssin, kansantanssin ja teatterin ilmaisukeinoja hyödyntävä ammattitanssiteatteri, joka imee voimansa arkaaisista juurakoista ja ammentaa inspiraationsa ympäröivästä maailmasta. Tanssiteatteri Tsuumi tekee monimuotoista esitystaidetta, jossa pääpaino on tanssin ja musiikin, liikkeen ja rytmin synteesissä. Tanssiteatteri Tsuumi on kaksikymmentävuotisen historiansa aikana tuottanut noin 60 kokoillan näyttämöteosta itsenäisesti tai yhteistyössä muiden teattereiden ja toimijoiden kanssa.

Aika ja paikka

Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput opiskelijaryhmille 8 euroa / kpl
Kesto
65min