Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Muotoilupajat

Näyttelyn Josef Frank työpajat kouluille
Ti 1.1. – Su 17.3.2019
Näyttely Josef Frank
Kuvaaja: Katja Hagelstam
Tutustu Designmuseon näyttelyyn Josef Frank kokemuksellisti työpajassa. Tarjolla on valikko edullisia työpajoja päiväkodeille, kouluille ja toisen asteen oppilaitoksille. Työpajassa tutustutaan ensin näyttelyyn, jonka perään kokeilemme muotoilun menetelmiä itse.

Vaihtoehto 1: Fantasiatalot
Pajassa tutustutaan Frankin muotoiluun ja arkkitehtuuriin ja tutkitaan kodikkuuden käsitettä. Näyttelykierroksen jälkeen pajassa rakennetaan pienoismalli omasta fantasiatalosta.

Vaihtoehto 2: Fantasiaeläimiä
Lapsille sopiva pajassa suunnitellaan värikkäitä eläinystävällisiä taljoja Frankin hengessä. Paja sopii erityisen päiväkoti-ikäisille ja peruskoulun alimmille luokille.

Yhteyshenkilö

Designmuseon info
09 6220 540

Tapahtumanjärjestäjä

Designmuseo

Designmuseo on valtakunnallinen muotoilun erikoismuseo. Designmuseo kerää ja tallentaa muotoilualan kokoelmaa, tutkii muotoilualan historiaa ja kehitystä sekä esittelee muotoilusta kertovia näyttelyitä Suomessa ja maailmalla. Kouluille museo tarjoaa monipuolisuutta oppimisympäristöihin. Muotoilun ammattikäytännöt ja muotoilukasvatus on toimintamme keskiössä. Designmuseossa tutustutaan muotoiluun itsenäisesti tai oppaan johdolla. Museo järjestää myös runsaasti muotoiluun liittyviä tapahtumia ja mahdollisuuksia tavata muotoilijoita. Kouluja varten löytyy tila Studio koulujen työpajoihin, tehtäviin, aineistojen tutkimiseen ja eväiden syömiseen . Järjestämme tänäkin lukukautena koululaisryhmille mahdollisuuden tutustua näyttelyihin tiistaisin jo klo 9 alkaen. Ennakkoilmoittautuminen info@designmuseum.fi. Ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan myös muina museon aukioloaikoina (1.9.–31.5. ke-su klo 11-18, 1.6.-31.8. ma-su klo 11-18).

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 1.1.2019 11:00 - Su 17.3.2019 18:00Lataa kalenteriisi
Designmuseo
Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
    

Tietoa

Ajassa nyt
Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta: arkisin 60€ /ryhmä (päiväkodit, koulut, oppilaitokset). Ennakkovaraus.
Kesto
90min