Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Arabian Kevät: Modern Gypsy Caravan

Tomi Kettunen Trio feat. Elina Virtanen
Pe 12.4.2019 19:00
Arabian Kevät 2019: Modern Gypsy Caravan 12.9.2019

Elina Virtanen, laulu
Tomi Kettunen, soolokitara
Aki Hauru, komppikitara
Juuso Rinta, kontrabasso
Lindy hop -tanssipari: Tanja Wingerter & Karri Rasinmäki

Tomi Kettunen Trion musiikilliset juuret sijoittuvat eurooppalaiseen jazz-musiikin tyyliin gypsy jazziin, jonka Django Reinhardt ja Stéphane Grappelli loivat 30-50-luvuilla. Trion vahvistuksena on nuori ja lahjakas jazzlaulaja Elina Virtanen, jonka lämmin lauluääni vie kuulijan aikamatkalle vuosien taa. Elinan tummassa äänessä soivat hänen suurimpien laulaja-esikuviensa Ella Fitzgeraldin ja Billie Holidayn vaikutteet. Trion tunteikas ja svengaava soitto pääsee valloilleen Django Reinhardtin sävellyksien ja swing-aikakauden klassikkokappaleiden myötä. Illan erikoisuutena nähdään myös upea swing-tanssipari, joka lohtii musiikkiin näyttävät Lindy hop
-tanssiaskeleet ajan hengessä.

Arabian Kevät

Ke 3.4., ma-pe 8.-12.4.2019 klo 19

Arabian Kevät -opiskelijafestivaalilla soi rytmimusiikin koko kirjo: jazz, pop, rock, soul. Festivaalin konserteissa esiintyvät Metropolian Musiikin pop/jazz-musiikin opiskelijat ja opettajat. Arabian Kevät tarjoaa mainion näköalan Metropolian laaja-alaiseen rytmimusiikin koulutukseen. Tempaudu mukaan energisoivaan menoon ja bongaa tulevaisuuden tekijät jo nyt!

Yhteyshenkilö

Pirjo Aittomäki
040 1954 107

Tapahtumanjärjestäjä

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolian Musiikki kouluttaa laaja-alaisia rytmi- ja klassisen musiikin ammattilaisia. Korkeatasoisissa konserteissa esiintyvät opiskelijat, opettajat ja vierailijat.

Aika ja paikka

Arabiasali
Arabiankatu 2 00560 Hki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput koululaisille 3,5 euroa / kpl. Ryhmän tuova opettaja veloituksetta konserttiin.
Kesto
75min