Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Arabian Kevät: Anniina sings Aretha

Rytmimusiikin opiskelijafestivaali
To 11.4.2019 19:00
Arabian Kevät 2019
Arabian Kevät

Arabian Kevät -opiskelijafestivaalilla soi rytmimusiikin koko kirjo: jazz, pop, rock, soul. Festivaalin konserteissa esiintyvät Metropolian Musiikin pop/jazz-musiikin opiskelijat ja opettajat. Arabian Kevät tarjoaa mainion näköalan Metropolian laaja-alaiseen rytmimusiikin koulutukseen. Tempaudu mukaan energisoivaan menoon ja bongaa tulevaisuuden tekijät jo nyt!

Konserttikohtaiset tiedot päivittyvät Metropolian tapahtumasivulle hiihtoloman jälkeen.

Aretha Franklinin tunnetuksi tekemät kappaleet ovat tehneet pitkän matkan Memphisistä Arabiankadulle. Niiden sanoma ja Anniina Karjalaisen sielukkkaat tulkinnat kertovat Arethan merkityksestä jälkipolville.

Anniina Karjalainen tunnetaan ehkä parhaiten menestyksestään Suomen ensimmäisessä Idols- kilpailussa (2003) sekä East Funk Attack -yhtyeen ensimmäisen kokoonpanon solistina.

Anniinan rakkaus musiikkiin ja laulamiseen näkyi jo varhain lapsuudessa. Esiintymiset siskon kanssa ja isän yhtyeessä olivat luonnollinen jatkumo musiikin parissa. Lahjakkaan ja innokkaan Anniinan tie vei ammattiopintoihin ja muusikon työn pariin.

Omat soololevyt, konsertit ja keikat lukuisissa kokoonpanoissa yli kymmenen vuoden aikana ovat tehneet hänestä oman näköisensä sielukkaan artistin. Parhaillaan hän viimeistelee laulunopettajantutkintoa Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Samalla syntyi ajatus palata vielä kerran Arabiasaliin konsertoimaan rakkaiden laulujen kera.

Anniina Karjalainen, laulu
Iina Penttilä, taustalaulu
Hanna Bergström, taustalaulu
Kati Narvanmaa, taustalaulu
Jere Lilja, kitara
Aimo Jalonen, kitara
Santtu Silonsaari, rummut
Eetu Hämäläinen, kosketinsoittimet
Sax TBA
Marko Liski, basso ja yhtyeen ohjaus

Yhteyshenkilö

Pirjo Aittomäki
040 1954 107

Tapahtumanjärjestäjä

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolian Musiikki kouluttaa laaja-alaisia rytmi- ja klassisen musiikin ammattilaisia. Korkeatasoisissa konserteissa esiintyvät opiskelijat, opettajat ja vierailijat.

Aika ja paikka

Arabiasali
Arabiankatu 2 00560 Hki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput koululaisille 3,5 euroa / kpl. Ryhmän tuova opettaja veloituksetta konserttiin.