Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

1.-24.3.2019 Ylva Holländer

Eläviä ja Kuolleita Organismeja
Pe 1. – Su 24.3.2019
Ylva Holländer

Maaliskuussa Forum Boxissa nähdään Ylva Holländerin yksityisnäyttely.

Lisätietoa näyttelystä: https://forumbox.fi/exhibition/ylva-hollander/

Taidetapaamisia Forum Boxissa:

Galleria ja taidetila Forum Box tarjoaa kouluryhmille mahdollisuuden vierailla taidenäyttelyissä ja tutustua nykytaiteeseen oppilaslähtöisessä ilmapiirissä.
Kuukausittain vaihtuvien korkeatasoisten taidenäyttelyiden ohella Forum Boxissa järjestetään taiteilijatapaamisia, teatteri-, tanssi-, musiikki- ja performanssiesityksiä. Forum Boxin kouluprojekti onkin samalla erinomainen tilaisuus tutustua monipuoliseen ja ajan hermolla elävään galleria- ja taidetoimintaan.

Vierailu galleriassa:

Forum Boxissa nykytaiteeseen tutustutaan taidetapaamisissa, joka voi sisältää esimerkiksi näyttelyesittelyn, työpajan tai taiteilijatapaamisen. Sisältö voidaan muokata kullekin ryhmälle sopivaksi, jotta oppilaat saavat siitä mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä. Mahdollisuuksien mukaan voimme järjestää kuukauden näyttelyn taiteilijan paikan päälle kertomaan näyttelystään oppilaille. Opettajat voivat halutessaan itsekin miettiä tehtäväehdotuksia ja vaikuttaa siihen miten vierailu räätälöidään juuri tietyn ryhmän mukaan. Kannattaakin olla yhteydessä hyvissä ajoin, jotta voimme sopia vierailun sisällöstä yhteistyössä.

Taidetapaamiset sopivat kaiken ikäisille lapsille ja nuorille: ala-aste- ja yläasteryhmille sekä lukiolaisille. Lisäksi Forum Boxissa on vieraillut mm. mediataiten ja taideterapian opiskelijoita. Forum Boxin näyttelyt vaihtuvat kuukausittain joten, monipuolisesta näyttelykalenterista löytyy valinnanvaraa erilaisille ryhmille.

Vierailu galleriassa kestää noin 45 minuuttia ja se voidaan järjestää sopimuksen mukaan ma-pe klo 9.00 - 17.00 välillä. Opaskierros on mahdollista saada suomen - ja englannin kielellä. Työpaja kestää noin 1h 30min (sis.opastuksen näyttelyyn). Työpajoja voi varata maanantaisin klo 9-17, sekä ti-pe klo 9-11.

Forum Box sijaitsee Ruoholahdenrannassa lähellä Hietalahdentoria. Raitiovaunu 6:n päätepysäkki on aivan gallerian vieressä.

Varaukset ja lisätiedot:

Galleriavierailut ovat maksuttomia. Huomioittehan kuitenkin, että varauksien peruutukset tulee tehdä vähintään 3 vuorokautta ennen vierailua. Peruuttamattomista vierailuista laskutetaan 50 euron sakkomaksu.
Vierailuun liittyvissä varauksissa ja tiedusteluissa voitte ottaa yhteyttä: Iina Koski, iina.koski@forumbox.fi, 050 524 1781

Forum Box - Tila taiteelle
Käyntiosoite: Ruoholahdenranta 3a, 00180 Helsinki - Raitiovaunu 6:n päätepysäkki
Puh. (info) 050 524 1781

Yhteyshenkilö

Galleria-assistentti
050 524 1781

Tapahtumanjärjestäjä

Forum Box - Tila taiteelle

FORUM BOX on kuvanveistäjä, akateemikko Kain Tapperin (1930-2004) aloitteesta vuonna 1996 perustettu taideosuuskunta, jonka tarkoituksena on ylläpitää vapaata, voittoa tavoittelematonta tilaa kaikelle taiteelle Suomen kulttuurielämän sisällön tukemiseksi. Forum Boxin toiminnan takana on 85 suomalaista eturivin taiteilijaa ja kulttuurin kentällä toimijaa (vuonna 2018).

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 1.3.2019 - Su 24.3.2019 Lataa kalenteriisi
Forum Box
Ruoholahdenranta 3 A, 00180, Helsinki