Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Junior Ciné

Elokuvia ja elämyksiä toukokuussa 2020!
Ma 4. – Pe 8.5.2020
Junior Ciné -logo
Lasten ja nuorten oma elokuvafestivaali Junior Ciné järjestetään nyt neljättä kertaa toukokuussa! Tapahtuma tarjoaa elokuvaelämyksiä niin päiväkoti- kuin kouluryhmille sekä koko perheelle. Junior Ciné järjestetään osana kansainvälistä Espoo Ciné -elokuvafestivaalia.

Junior Ciné on vuosittain järjestettävä, lapsille ja nuorille suunnattu elokuvatapahtuma, joka toimii osana suurempaa kansainvälistä Espoo Ciné -elokuvafestivaalia. Ohjelma sisältää elokuvien ohella mm. työpajoja ja koulutusta opettajille, ja paikan päällä pääsee tapaamaan myös elokuvantekijöitä. Päätoimisena tapahtumapaikkana toimivat Espoon eri elokuvateatterit ja kulttuuritalot.

Junior Cinéen ovat tervetulleita niin päiväkoti- kuin kouluryhmät. Päiväkoti- ja kouluryhmien ilmoittautumiset käynnistyvät huhtikuussa ohjelmiston julkistuksen yhteydessä. Tapahtumatiedot päivittyvät kokonaisuudessaan verkkosivuille kevään aikana.

Käy kurkkaamassa Junior Cinén sivuja jo nyt (huom! esillä vielä vuoden 2019 tietoja), ja pidä tapahtuma mielessä, sillä toukokuu on jo ihan kohta täällä!

Tervetuloa viihtymään elokuvien pariin!

Lisätietoja:

www.juniorcine.fi
www.instagram.com/juniorcineff/

Yhteyshenkilö

Maria Lehtonen

Tapahtumanjärjestäjä

Espoon Elokuvajuhlat ry

Espoossa vuosittain järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali. Elokuvia ja oheisohjelmaa lapsille ja nuorille festivaalin Junior Cinéssä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 4.5.2020 09:00 - Pe 8.5.2020 15:00Lataa kalenteriisi
Espoo, Helsinki
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Espoolaisille päiväkoti- ja kouluryhmille maksuttomat näytökset Espoossa. Muille pääkaupunkiseudun päiväkoti- ja kouluryhmille maksuttomat näytökset Helsingissä. Esityspaikat ja muut hintatiedot päivittyvät verkkosivuille kevään aikana.