Meri ja ihminen

Opastus Katse horisontissa -näyttelyyn
Ti 19.2.2019 – Su 2.2.2020
katse horisontissa rannalla koululaiset
Millaisia taitoja merellä tarvitsee? Miten ihminen on vaikuttanut ja vaikuttaa mereen?

Toiminnallinen opastus Meri ja ihminen sopii kaikenikäisille koululaisille. Opastuksella tutkitaan elämää meren äärellä ja meren ehdoilla luonnontieteellisestä ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta. Millaisia taitoja merellä tarvitsee? Miten ihminen on vaikuttanut ja vaikuttaa mereen? Tarjolla 19.2.2019-2.2.2020.

Katse horisontissa -näyttely kertoo merellisen Espoon muutoksista elinkeinojen, vapaa-ajanvieton ja luonnon näkökulmasta. Merimaisemat johdattelevat kävijän merellisiin tunnelmiin ja teemoihin. Voit pysähtyä tutkimaan, pelaamaan, sukeltamaan tai onkimaan. Merimerkein ohjatulla reitillä tutustut myös espoolaisen Kivenlahden alueen asukkaiden tarinoihin ja merellisiin muistoihin.

Ilmoittautumiset: Ti–su klo 11–17 p. 09 816 57052. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti.

Yhteyshenkilö

KAMU asiakaspalvelu
09 816 57052

Tapahtumanjärjestäjä

KAMU

KAMUssa historia herää eloon! KAMU on osa Espoon historiaa säilyttävää, keräävää ja esittelevää Espoon kaupunginmuseota. KAMUn näyttely Tuhat tarinaa Espoosta kertoo kaupungin historiasta kivikaudelta nykypäivään saakka. Vaihtuvat näyt­telyt tuovat WeeGeen katon alle niin kansallisia kuin paikallisia historian teemoja. KAMUssa saat katsoa, kos­kea ja kokeilla! KAMU on Espoon kaupunginmuseon toimipiste, ja sijaitsee Tapiolassa näyttelykeskus WeeGeessä. Espoon kaupunginmuseon toimisto ja arkisto sijaitsevat myös WeeGeellä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 19.2.2019 09:00 - Su 2.2.2020 17:00Lataa kalenteriisi
KAMU, Näyttelykeskus WeeGee
Ahertajantie 5, Espoo
    

Tietoa

Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti.
Kesto
60min