Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Salaisuuksien sateenvarjo

Ti 12. – Ke 27.3.2019
Maria Baric Company
Kuvaaja: Konserttikeskus
Maria Baric Companyn Salaisuuksien sateenvarjo on varjoteatterin ja nukketeatterin keinoin visualisoitu tarinallinen konsertti.

Salaisuuksien sateenvarjo on sekä yleisöä osallistava esitys että yhteinen musiikillinen leikki, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia yllätyksiä ja seikkailuja salaisuuksien sateenvarjo tuo tullessaan yhteiseen konserttielämykseen. Lämmintä tunnelmaa, iloa ja hauskoja kohtaamisia tarjoilevan konsertin musiikki on Maria Baric Companyn samannimiseltä, ihastusta herättäneeltä debyyttialbumilta.

Salaisuuksien sateenvarjo sisältää sekä vauhdikkaita rytmejä että herkkiä sävelmiä, niin toimintaa kuin hiljentymistä. Osallistava esitys pitää pienimpienkin lasten mielenkiinnon yllä ja sopii erinomaisesti ensimmäiseksi tutustumiseksi teatterin maailmaan.

Salaisuuksien sateenvarjo on suunniteltu huomioiden suomea toisena kielenä puhuvat lapset. Esityksessä on runsaasti visuaalisuutta ja riittävästi toistuvia rakenteita, jotta sitä on helppo seurata heikommallakin kielitaidolla.

Käsikirjoitus, ohjaus, laulujen sävellys ja sanat: Maria Baric
Musiikin sovitus: Maria Baric Companyn muusikot
Nuket: Wiktor Wictorczyk / Klinika Lalek,
Lavastus ja tuotanto: Maria Baric Company

Esiintyjät:
Maria Baric (laulu/viulu), Seppo Salmi (kitara), Kari Hulkkonen (kontrabasso), Juuso Hannukainen (perkussiot) ja Nemanja Stojanovic (nuket)

Maria Baric Company - www.mariabariccompany.com

Maria Baric Company on sekä Suomessa että kansainvälisesti palkittu, vuodesta 2006 toiminut esittävän taiteen ryhmä. Company yhdistelee esityksissään ja muussa toiminnassaan taiteen eri muotoja kuten visuaalista teatteria, nukketeatterin uusia muotoja, musiikkia, tanssia ja uutta sirkusta. Ryhmältä on ilmestynyt yhteensä 18 kantaesitystä ja yksi levy. Maria Baric Company haluaa tuoda arjen keskelle ripauksen satujen lumottua maailmaa ja mahdollistaa erilaisten ihmisten kohtaamisen ilon elämysten äärellä.

Yhteyshenkilö

Elina Kesäniemi
044 578 3933

Tapahtumanjärjestäjä

Kulttuurimylly

Kulttuurimylly on marraskuussa 2018 avautunut teatteritila, kulttuurikeskus ja Itä-Helsingin uusi kohtaamispaikka. Sen ohjelmistossa voi nähdä muun muassa nukke- ja varjoteatteria, musiikkia, tanssia sekä teatterin harvinaisempia muotoja kuten vesinukketeatteria ja black light - eli mustaa teatteria. Esitysten lisäksi Kulttuurimyllyssä pääsee itse tekemään taidetta erilaisissa yhteisötaideprojekteissa ja työpajoissa. Kulttuurimyllyssä pitävät päämajaansa itähelsinkiläinen visuaalisen teatterin ammattiryhmä Maria Baric Company sekä sen taustalla vaikuttava Voimauttavan taiteen äärellä ry. Kulttuurimylly löytyy Myllypuron metroaseman vierestä, Liikuntamyllyn alakerrasta.

Aika ja paikka

Kulttuurimylly
Jauhokuja 3 A1 / C, 00510 Helsinki

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
7 € / oppilas ja 1 € / oppilasryhmän mukana tuleva aikuinen
Kesto
30min