Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Teatteri Tuike esittää: Kreivi Hohoo

Kiertävä lastenteatteriesitys peloista
To 31.1. – Ti 31.12.2019
Kreivi Hohoo
Kreivi Hohoo on 5-9-vuotiaille suunnattu esitys, jossa käsitellään pelkoja. Kesto noin 45 minuuttia.

Kreivi Hohoo on rohkein hirviönmetsästäjä ja pelottomin Kreivi, jota maa päällään tai allaan kantaa! Hänen tehtävänään on pyydystää paikkaa piinaava hirviö, mutta aluksi täytyy tietenkin esitellä uudelle yleisölle jo tehtyjä urotekoja: Kreivillä on nimittäin Hirviökirja, joka on pullollaan päihitettyjä hirviöitä.

Uuden hirviön metsästys ei sujukaan ihan ongelmitta, sillä Kreivi joutuu kohtaamaan oman ainoan pelkonsa... Onneksi hänellä on apunaan uskollinen Kätyri Hähää ja koko yleisön täydeltä kavereita!

Luvassa on jännittäviä hirviöitä, vauhdikkaita tilanteita ja koskettavia hetkiä.

Esitys on tilattavissa päiväkoteihin, kouluihin tai esimerkiksi kirjastoihin. Esityksen voi myös tilata Tuikkeen tiloihin.

Esityksen jälkeen ryhmä saa materiaalipaketin, jonka avulla lapset pääsevät piirtämään omia hirviöitään ja siten jatkamaan esityksen teemojen käsittelyä.

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
0405030362

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 31.1.2019 13:00 - Ti 31.12.2019 14:00Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Hintatiedot
Hinnat: 599 € / yksi esitys 830 € / kaksi esitystä 995 € / kolme esitystä Olette tervetulleet katsomaan esityksen myös Teatteri Tuikkeelle. Hinnat Tuikkeen tiloissa: 549 € / yksi esitys 780 € / kaksi esitystä 945 € / kolme esitystä
Kesto
45min