Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kreivi Hohoo

Kiertävä lastenteatteriesitys peloista
Ti 31.3.2020 – La 31.12.2022
Kreivi Hohoo
Kuvaaja: Noora Kääriäinen
Kreivi Hohoo on 5-9-vuotiaille suunnattu esitys, jossa käsitellään pelkoja. Kesto noin 45 minuuttia.

ESITYKSESTÄ SANOTTUA

”Dialogi pieneen yleisöön, keski-iältään 5-8 vuotiaisiin on sujuvaa. Lapset kertovat, mitä he pelkäävät ja tarjoavat erinomaisia ehdotuksia myös siihen, mitä pimeän pelolle voi tehdä. Mennä äidin viereen nukkumaan, laittaa lampun päälle tai ottaa pehmolelun viereen.”

–Teehetkien koti -blogi, 2.2.29019

”Esitys on tehty kaikkineen ammattitaidolla. Roolisuoritukset menevät nappiin ja huumoria löytyy. Pieni yleisö saa nauraa ja jännittää turvallisesti.”

–Pienten taikapiiri -blogi, 22.2.2019

ESITYKSEN TIEDOT

Kreivi Hohoo on Teatteri Tuikkeen uusin, alkuvuodesta 2019 ensi-iltansa saanut lastenteatteriesitys, jossa käsitellään pelkoja lasten näkökulmasta:

Kreivi Hohoo on rohkein hirviönmetsästäjä ja pelottomin Kreivi, jota maa päällään tai allaan kantaa! Hänen tehtävänään on pyydystää esityspaikkaa piinaava hirviö, mutta aluksi täytyy tietenkin esitellä uudelle yleisölle jo tehtyjä urotekoja: Kreivillä on nimittäin hirviökirja, joka on pullollaan päihitettyjä hirviöitä.

Uuden hirviön metsästys ei sujukaan ihan ongelmitta, sillä Kreivi joutuu kohtaamaan oman ainoan pelkonsa… Onneksi hänellä on apunaan uskollinen Kätyri Hähää ja koko yleisön täydeltä kavereita auttamassa pahassa paikassa!

Luvassa on jännittäviä hirviöitä, vauhdikkaita tilanteita ja koskettavia hetkiä.

Esityksen jälkeen teeman käsittelyä on mahdollista jatkaa opettajan tai muun aikuisen johdolla. Esiintyjät tuovat mukanaan materiaalipaketin ja ohjeet.

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
0405030362

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 31.3.2020 13:00 - La 31.12.2022 14:00Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Ilmiö
Kieli
Hintatiedot
Hinnat: 730€/esitys + kilometrikorvaus Olette tervetulleet katsomaan esityksen myös Teatteri Tuikkeelle. Hinnat Tuikkeen tiloissa: 630e/esitys
Kesto
45min