Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Vem?

Åbo Svenska Teater
Ke 24.4.2019 09:00, 10:00 ja 12:00
Vem?
Työ: Vem?, taiteilija: Max Forsman och Anders Slotte från ÅST
En liten föreställning om de stora känslorna. TEXT Stina Wirsén BEARBETNING OCH REGI Tove Appelgren DRAMATISERING: Månteaterns skådespelare tillsammans med Pelle Öhlund KOREOGRAFI Riina Huhtanen SCENOGRAFI OCH KOSTYM Milja Salovaara MASK Petriina Suomela PÅ SCENEN Ingemar Raukola, Anders Slotte. För 3-6-åringar.

I Vem-serien tar författaren upp olika frågor, t ex vem är sjuk, vem är död, vem är ensam, vem sover inte och vem stör? Böckerna handlar om bl a Nalle, Katten och Kanin och deras uppväxt och ofta vardagliga problem. Vem-serien filmatiserades 2010 och visas regelbundet i SVT. Böckerna sprids över världen och har redan översatts till 15 olika språk.

Böckerna har även dramatiserats och satts upp på olika teatrar i Sverige och nu är det Åbo Svenska Teaters tur. Författaren Stina Wirsén har genom åren mottagit en rad priser och utmärkelser.

Eftersom Vem? är en föreställning om de stora känslorna erbjuder vi grupper ett inspirationsmaterial med idéer och konkreta förslag på hur ni kan jobba med temat. I materialet ingår också roliga lekar och uppgifter som anknyter till föreställningen.

Föreställningarna kl. 9 och 10 är för tillfället fullbokade!

Yhteyshenkilö

Siw Handroos-Kelekay
09 310 8755, 050 522 6827

Tapahtumanjärjestäjä

Helsingfors stad / Kultur och fritid

Svensk programverksamhet i Nordhuset, Stoa och Annegården.

Aika ja paikka

Rastis
Fjärdstråket 6

Varaustiedustelu