Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Proxima 8 – kauhumatka avaruuteen

Teatteri Tuikkeen uusi aistiteatteriesitys
Pe 1. – La 16.2.2019
Avaruuskuva
Taiteilija: Aarne Linden

TEATTERI TUIKE ESITTÄÄ SOKKOTEATTERIESITYKSEN: PROXIMA 8 - Kauhumatka avaruuteen

Proxima 8 sijoittuu tulevaisuuteen, jossa tähtijärjestelmien väliset lennot ovat arkipäivää. Katsojat ovat lähdössä pitkälle matkalle eksoplaneetta Proxima centauri B:lle. Mutta tämä reittilento muuttuu kauhujen matkaksi, jossa kukaan ei ole turvassa.

Proxima 8 hyödyntää laajasti haju-, kuulo- ja tuntoaistia – katsojien silmät ovat peitettynä koko esityksen ajan. Katsojia ei esityksen aikana satuteta, eikä heidän omaisuuttaan vahingoiteta. Mutta jos he antavat luvan, heihin saatetaan koskea…

"Äänien ja tuoksujen kautta tuikelaiset onnistuivat luomaan hienosti erittäin kokonaisvaltaisen elämyksen, joka piti meidän tiukasti otteessaan ja oli sen verran kauhistuttava, että lihakset olivat noin tunnin mittaisen esityksen ja jännittämisen jälkeen aivan muussina."
-Randolfin hipat -blogi, 2018

“Tämä sokkoteatterikonsepti on itselleni entuudestaan tuntematon tuttavuus. On hämmentävää huomata, miten ilman näköaistia oleminen saa kaiken tuntumaan aidommalta. Itsestäni tuntuu aivan siltä kuin olisin itsekin sulautunut osaksi tarinaa, yhdeksi matkustajista.”
-Me Viisi -blogi, 2018

Kaikki esitykset klo 19.00, kesto n. 1 h

Ikäsuositus: Yli 15-vuotiaille

Esityksessä käytetään voimakkaita tuoksuja.

Esityksessä yleisöön saatetaan koskea, mutta voit myös kieltää koskemisen. Ilmoita toiveestasi saapuessasi teatterille.

Esitystä ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto sekä Taiteen edistämiskeskus.

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
0405030362

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput: 16/20 € | Businessluokka 27 € Alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja alan ammattilaiset. Alennus ei koske businessluokan lippuja. Pyydä tarjousta ryhmäalennukseen tai yksityisnäytökseen info@teatterituike.fi.
Kesto
60min