Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

TOHTORI ZEIFFAL, TOHTORI ZEIGAL

Ti 19.3.2019 10:00
Tohtori Zeiffal
Kuvaaja: Sanna Breilin
TOHTORI ZEIFFAL, TOHTORI ZEIGAL JA VIRTAHEPO, JOTA EI KOSKAAN SAATU KIINNI

Hulvaton komedia on suomalainen versio palkitusta ja Englannissa suurta suosiota saaneesta esityksestä Dr Zeiffal, Dr Zeigal and the Hippo That Can Never Be Caught.

Kyseessä on kahden näyttelijän immersiivinen koko perheen komedia, jossa kaksi hupaisaa virtahepotutkijaa, esittelevät tutkimuskohdettaan yleisölle. Luento saa kuitenkin yllättäviä käänteitä, kun paikalle porhaltaa aito ja elävä virtahepo.

Esityksen rooleissa esiintyvät lastenteatterin ammattilaiset: teatteriohjaaja-klovni Taina Mäki-Iso ja oopperalaulaja-klovni Jouni Bäckström. Esityksen ohjaa lontoolaisen The Mouths of Lions -teatterin taiteellinen johtaja Georgia Murphy, joka ohjasi myös näytelmän kantaesityksen Englannissa. Tekijöitä yhdistävät lastenteatterin lisäksi opinnot maineikkaassa komediakoulussa Ecole Philippe Gaulierissa Ranskassa.

Suositusikä: 6-8-vuotiaille

Vapaa pääsy, ilmoittautuminen 14.1.-7.2. vuotalo.fi/fi/taidekasvatus. Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta.

Hurraa! -festivaali lapsille ja nuorille järjestetään 16.- 24.3. pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa. Tarjolla on hurmaava kattaus uutta näyttämötaidetta ja työpajoja 0-18-vuotiaille. Kaikille avoimet Hurraa!-avajaiset vietetään uudessa Helsingin keskuskirjasto Oodissa lauantaina 16.3. Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot: www.hurraa.org

Yhteyshenkilö

Hanna Westerholm

Tapahtumanjärjestäjä

Vuotalo

Vuotalo on monipuolinen kulttuurikeskus Vuosaaressa. Ohjelmastamme löydät konsertteja, elokuvia, esityksiä, näyttelyitä ja taidekasvatusta.

Aika ja paikka

Vuotalo
Mosaiikkitori 2, Vuosaari, 00980, Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
60min