Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Red Nose Companyn Babylon Vuotalossa

Taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen
To 18.4.2019 19:00
Red Nose Company Babylon
Kuvaaja: Mark Sergeev
Babylon on syksyn 2018 teatteritapaus. Keväällä 2019 esitys nähdään kiertueella Kansallisteatterissa, Vuotalossa, Malmitalossa ja Stoassa. Esityksen jälkeen kouluryhmillä on mahdollisuus taiteilijatapaamiseen.

★★★★★ Täysosuma – HS

”Jos menisit vain kerran elämäsi aikana teatteriin, Babylon olisi se esitys.” – katsoja

”En oo ollu mikään teatteri-ihminen, vaan enemmän elokuvan ystävä. En uskonu, et voisin tykätä teatterista, mut tää esitys räjäytti mun tajunnan!” -koululainen

Omaelämäkerrallinen ja hykerryttävän hauska esitys käsittelee vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Näyttelijät Minna Puolanto ja Hanna Seppä tuovat näyttämölle monenlaisia valtikan heiluttajia aina Katariina Suuresta Ronaldoon ja Madonnasta Trumpiin. Marielle Eklund-Vasaman ohjaama esitys antaa rohkean ja tuoreen puheenvuoronsa edelleen kuumana käyvään #metoo-keskusteluun.

Esityksen loputtua kouluryhmillä on mahdollisuus osallistua maksuttomaan tekijätapaamiseen, joka järjestetään teatterisalissa heti esityksen päätyttyä.

Taiteilijatapaaminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Esitykset:
8.2. klo 19 ja 9.2. klo 13 Kansallisteatterin Pieni näyttämö (15 euroa)
13.3. klo 19 Stoa (12 euroa)
3.4. klo 19 Malmitalo (12 euroa)
18.4. klo 19 Vuotalo (12 euroa)

Opettajat ilmaiseksi, jos varaus tehdään Red Nose Companyn kautta. Varaukset ja tiedustelut: info (at) rednose . fi

Yhteyshenkilö

Niina Bergius
044 235 4774

Tapahtumanjärjestäjä

Red Nose Company

Jo yli 20 000 koululaiskatsojaa! Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään. Juoksuhaudantie ja Punainen viiva sopivat yläkoululaisille ja lukiolaisille. Keisarin uudet vaatteet on suunnattu alakoululaisille. Ryhmä esiintyy mm. Kansallisteatterissa, Aleksanterin teatterissa ja alueellisilla kulttuuritaloilla. Esitysten kiertueversioilla käymme vierailemassa tilauksesta koulujen omissa tiloissa. Esitysten lisäksi järjestämme kouluille työpajoja esitysten yhteyteen tai erikseen. Olemme mukana Taidetestaajissa.

Aika ja paikka

Vuotalo
Mosaiikkitori 2 (Vuosaarentie 7), Vuosaari, 00980 Helsinki

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
18.4. klo 19 Vuotalo (12 euroa oppilailta) Opettajat ilmaiseksi, jos varaus tehdään Red Nose Companyn kautta. Varaukset ja tiedustelut: info (at) rednose . fi
Kesto
90min