Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Matchbox company: Prinssi Rei

3.-6.-luokille
Ke 20.3.2019 10:00
Prinssi Rei
Kuvaaja: Tinja Salmi
Mitä teemme sitten, kun vesi loppuu? Miten voimme elää sovussa ja yhdessä ehtyviä luonnonvaroja sekä toisiamme kunnioittaen?

Prinssi Rei puhuttelee kaikkia ajankohtaisilla aiheilla ja taistelee ennakko-oletuksia vastaan. Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteemme valinnoillamme, iästä tai koosta riippumatta.

Matchbox Company tuo ensimmäisten joukossa peking-oopperaa Suomeen ja yhdistää siihen teatteria, musiikkia ja akrobatiaa. Lopputulos on lumoava tulkinta Anna-Liisa Haakanan lastenkirjasta Prinssi Rei ja vedensiemenen salaisuus. Koko perheen maaginen teatteriseikkailu oli ensi-illassa Kanneltalossa 28.2.2018. Esityksiä oli helmi-maaliskuussa yhteensä 5 kappaletta, jonka jälkeen teosta ei ole esitetty. Ekologiset arvot ovat esityksessä tärkeässä roolissa.

Esitys on luotu ryhmätyönä.

Ohjaaja: Elias Edström

Esiintyjät: Talvikki Eerola, Henni Kervinen, Riia Kivimäki, Saku Mäkelä

Muusikot: Pekka Saarikorpi, perkussiot ja Senni Eskelinen, sähkökantele

Ääni-ja valosuunnittelu: Antero Kemppi

Pukusuunnittelu, pukujen toteutus: Tinja Salmi ja Ella Silvennoinen

Tarpeisto: Anja Muhonen de Abonce

Tuotanto: Matchbox Company & Kanneltalo

Matchbox Company on vuonna 2017 perustettu esittävän taiteen ammattilaisista koostuva ryhmä, jonka esitykset yhdistävät erilaisia fyysisen teatterin tyylejä ja traditioita. Ensimmäinen yhteistuotantomme oli Sigurd Ring -esitys vuonna 2016, jolla olemme kiertäneet myös viime vuoden puolella. Ryhmä löytyy facebookista ja instagramista ja sillä on myös kotisivut.

Vapaa pääsy, ilmoittautuminen 14.1.-7.2. stoa.fi/fi/taidekasvatus. Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta.

Yhteyshenkilö

Hanna Westerholm

Tapahtumanjärjestäjä

Stoa

Stoa on moniääninen, kansainvälinen ja kiinnostava kulttuurikeskus Helsingin Itäkeskuksessa, metroradan varrella. Stoan ohjelmatoiminnasta vastaa Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Yleiset kulttuuripalvelut.

Aika ja paikka

Stoa
Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Teatterisali