Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Hetki kuvalle

Jokela, Lehtola, Sammallahti, Susiraja
Ke 5.12.2018 – Su 24.2.2019
Markus Jokela
Taiteilija: Markus Jokela
Hetki kuvalle -näyttely kannustaa hitaaseen taiteen katsomiseen ja kuvanlukuun.

Valitsimme näyttelyyn Valokuvataiteen museon kokoelmista neljä kuvaa, joiden äärelle kutsumme nyt pysähtymään. Kuvat ovat suomalaisten valokuvaajien Markus Jokelan, Jouko Lehtolan, Pentti Sammallahden ja Iiu Susirajan. Anna siis hetki aikaa kuvalle, hengitä syvään, istu alas tai ota muu mukava asento.

Hitaan katsomisen Hetki kuvalle -kierrokset museon näyttelyihin:

su 27.1. klo 13-14

ke 30.1. klo 18-19

su 2.2. klo 13-14

(museon pääsymaksulla)

Valokuvataiteen museo pilotoi viiden muun eurooppalaisen kulttuurilaitoksen kanssa Visual Thinking Strategies -menetelmän käyttöä koulu- ja museoympäristössä vuosina 2017–2020. VTS (Visual Thinking Strategies) on visuaalisten taiteiden opetukseen kehitetty opetusmenetelmä, jossa taide on kriittisen ajattelun, vuorovaikutustaitojen ja kuvanlukutaidon oppimisen väline.
www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/hankkeet/permission-wonder-visual-thinkin...

Pienoisnäyttely on esillä museon Kuvakulma-tilassa.

Näyttelyt ovat avoinna
ti–su 11–18, ke 11–20
ma suljettu

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo Kaapelitehtaalla Helsingissä, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 5.12.2018 11:00 - Su 24.2.2019 18:00Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Näyttelyvierailu on maksuton kaikille alle 18-vuotiaille (ja yli 18-vuotiaille lukiota tai ammatillista perustutkintoa suorittaville) sekä heidän opettajilleen.