Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Sommarboken

Työpaja- ja esityspaketti koululaisryhmille
Pe 22.2. – La 18.5.2019
Sommarboken
Kuvaaja: Cata Portin
Tutustu teokseen toiminnallisesti! Helsingin Kaupunginteatteri tarjoaa peruskoulun, lukion sekä ammatillisten oppilaitosten oppilasryhmille työpaja- ja esityspaketteja. Ryhmät osallistuvat teatterityöpajaan, joka valmistaa esityksen seuraamiseen tai jossa pohditaan nähtyä.

Työpajat toteutetaan teatterin tai koulun tiloissa. Ryhmän koko voi olla 10–35 henkilöä. Ryhmän valvova opettaja saa lippunsa henkilökuntahintaan. Työpaja- ja esityspaketteja on tarjolla rajoitettu määrä.

Sommarboken (Kesäkirja) on Tove Janssonin rakastettuun romaaniin perustuva näytelmä. Se kertoo nuoren Sophia-tytön ja vanhan isoäidin ystävyydestä ja yhteisestä kesänvietosta Suomenlahden saarella. Kun toisen elämä alkaa jo hiipua, toisella se on kokonaan vielä edessä.
Sommarboken baserar sig på Tove Janssons älskade roman. Den är en själfull skildring av den spirande vänskapen mellan en liten flicka som har livet framför sig och en gammal farmor som har livet bakom sig.

Näytökset Lilla Teaternissa. Esityksissä tekstitys suomeksi. Työpaja saatavilla suomeksi tai ruotsiksi. Työpaja- ja esityspaketin hinta 12€/oppilas.

Lisätiedot ja varaukset: mirja.neuvonen@hkt.fi / 0403523969

Yhteyshenkilö

Mirja Neuvonen
0403523969

Tapahtumanjärjestäjä

Helsingin Kaupunginteatteri

teatteriesitykset

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 22.2.2019 08:30 - La 18.5.2019 15:00Lataa kalenteriisi
Helsingin Kaupunginteatteri
Lilla Teatern, Yrjönkatu 30
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Laaja-alainen osaaminen
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
12€/oppilas. Yli 10 hengen oppilasryhmien valvovien opettajien liput: puhenäytelmät 10€, musikaalit 22€.
Kesto
140min