Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä

Lasten kesäteatteriesitys Tervasaaressa
La 25.5. – Su 1.9.2019
Kuva Tervasaaren amfiteatterista
Kuvaaja: Suvi Lahdenmäki
Kun vettä valuva Tunari huuhtoutuu syvältä meren kätköistä Tervasaaren rantaan, alkaa vauhdikas seikkailu Tunarin kadonneiden taikavoimien löytämiseksi. Luvassa on iso annos musiikkia, ystävyyttä, onnistumisia sekä tietysti keinoja, joilla tunaroinnista selvitään.

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä on esitys mokailusta, selviytymisestä ja ystävyyden kautta saavutetusta rohkeudesta.

Kesällä 2019 Tervasaaren amfiteatteri tempautuu merelliseen seikkailuun. Kun vettä valuva Tunari huuhtoutuu syvältä meren kätköistä rantaan, alkaa vauhdikas matka Tunarin taikavoimien palauttamiseksi. Luvassa on iso annos musiikkia, ystävyyttä, onnistumisia sekä tietysti keinoja, joilla tunaroinnista selvitään.

Nyt jo kahdeksatta vuottaan Tervasaaressa kesäteatteri HIT Helsingin lastenteatteriosasto HIT Mini tuo vauhdikkaan ja musiikillisen seikkailunäytelmän Helsingin keskustan tuntumaan. Kutsumme opettajat oppilaineen nauttimaan teatterista merelliseen Tervasaareen erityisiin koululaisnäytöksiin.

Yhden lipun hinta on ainoastaan 8 euroa ja ryhmän mukana kulkevat opettajat pääsevät ilmaiseksi.

Tervasaari on mainio retkikohde. Laajoilla nurmialueilla ja leikkipuistossa on kiva järjestää vaikka hippaleikit ja eväsretken.

Yhteyshenkilö

HIT Helsinki

Tapahtumanjärjestäjä

HIT Helsinki

HIT Helsinki on ammattiteatterikollektiivi, joka valmistaa esityksiä eri kohderyhmille. Lapsille ja nuorille suunnattua esitystoimintaa löytyy kesäisin Tervasaaresta, sekä kiertävät lasten ja nuorten esitykset.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 25.5.2019 10:00 - Su 1.9.2019 16:00Lataa kalenteriisi
HIT Helsinki / Tervasaaren amfiteatteri
Tervasaarenkannas, 00170 Helsinki

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Ennakkoon edullisemmin www.tiketti.fi Ovelta: yksi lippu 14 €, neljän lipun paketti 49 €, kymmenen lipun paketti 112 €
Kesto
55min