Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Pawel Althamer

Pe 29.3. – Su 8.9.2019
Pawel Althamer
Kuvaaja: Jens Ziehe, työ: Mezalia, 2007/2010 ©Pawel Althamer, Jacek Taszakow, taiteilija: Pawel Althamer
Puolalaisen taiteilijan Paweł Althamerin (s. 1967) näyttely esittelee hänen monimuotoista ja yllätyksellistä tuotantoaan yli kolmelta vuosikymmeneltä.

Kuvanveistäjän koulutuksen saaneelle taiteilijalle tärkeintä on yhdessä leikkiminen, ei se miltä lopputulos näyttää. Esillä on veistoksia, installaatioita, taltiointeja yhteisötaiteellisista projekteista sekä miniatyyrimaailmoja. Alun perin saksalaiseen kirkkoon lasten kanssa tehty liukumäki on näyttelyssä leikkijöiden käytössä. Althamer toteuttaa HAMiin myös uuden teoksen, joka muuttaa puolet näyttelystä valkoiseksi hiljaisuuden tilaksi.

Tarjoamme näyttelyyn liittyen oppimateriaalia ja tehtäviä, linkki alhaalla.

Näyttelyyn voi tilata opastustuksen hintaan 25€.

Yhteyshenkilö

09 310 87003

Tapahtumanjärjestäjä

HAM Helsingin taidemuseo

HAM pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. Lähes puolet kokoelmasta on kaupunkilaisten ilona puistoissa, kaduilla, virastoissa, terveysasemilla, kouluissa ja kirjastoissa. Tennispalatsiin keskittyvissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. Sisäänpääsy HAMiin on aina maksuton alle 18-vuotiaille. Myös opetusryhmän mukana tulevat opettajat ja avustajat pääsevät maksutta sisään. Tarjoamme näyttelyihin liittyen oppimateriaaleja. Päiväkodit ja koulut voivat varata näyttelyihin liittyvän opastuksen hintaan 25 € ja taidepajan hintaan 35 €.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 29.3.2019 - Su 8.9.2019 Lataa kalenteriisi
HAM
Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki www.hamhelsinki.fi