Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Taikinan taju

opastus
Ma 1.10.2018 – Su 29.12.2019
Taikinan taju -näyttelyn logo
Mitä aisteja leipomiseen tarvitaankaan? Mistä tietää, että leipä on kypsä? Taikinan taju -opastuksella perehdytään leipomiseen arjen tärkeänä taitona.

Taikinan taju -opastuksella seurataan taikinan matkaa raaka-aineista valmiiksi leivonnaiseksi. Opastuksella käydään läpi leipomisen eri vaiheita ja pohditaan miten tunto-, näkö-, kuulo-, haju- ja makuaisteja hyödynnetään leivonnassa. Toiminnallisilla tehtävillä havainnollistetaan aistien merkitystä leivonnassa ja perehdytään klassikkoleivonnaisiin.

Opastukset ja ryhmäkäynnit sopimuksen mukaan, varattava etukäteen. Suositusryhmäkoko 20 henkilöä, opastuksen kesto noin 45 min.

Yhteyshenkilö

Maria Ollila
044 747 4106

Tapahtumanjärjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 1.10.2018 09:00 - Su 29.12.2019 18:00Lataa kalenteriisi
Hotelli- ja ravintolamuseo
Tallberginkatu 1 G
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Laaja-alainen osaaminen
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Opastus arkisin 75 €, viikonloppuisin 120 €. Oppilaitosopastuksissa ei peritä pääsymaksuja.
Kesto
45min