Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Tule mukaan koko Suomen lukufestareille!

Pe 14.9.2018 – Pe 31.5.2019
Lukuliikkeeseen voi osallistua monella tavalla!
Lukuliike koulussa tuo lukemisen elämyksellisyyden kaikkiin Suomen kouluihin ja päiväkoteihin

Lukuliike koulussa -kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomen lapset ja nuoret. Tarjoamme hauskoja tapahtumia, vinkkejä lukuinnon sytyttämiseen ja sisältöjä opetuksen ja lukukasvatuksen tueksi. Tavoitteena on, että lukuvuoden päättyessä Suomessa ei ole yhtään lukematonta lasta!

Lukuliike -koulukampanja käynnistyy eri puolilla maata. Lukuvuoden 2018-2019 aikana hankkeessa toteutetaan 40 koulutapahtumaa, 60 kirjailijavierailua ja 100 työpajaa.

Koulutapahtumiin olemme kutsuneet tuttuja julkisuuden henkilöitä mukaan innostamaan lapsia takaisin lukemisen pariin. Tv:stä tutut näyttelijät, festarilavojen tähdet tai nuorten suosimat tubettajat esiintyvät kouluissa lukuvuoden aikana. Heidän kanssaan lavalle nousevat Suomen eturivin lasten- ja nuortenkirjailijat. Osa tapahtumista striimataan, joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan seuraamaan lukutempauksia.

Kaikki info, sisällöt ja tehtävät löytyvät osoitteesta www.lukuliikekoulussa.fi

Lisätietoja: lukuliikekoulussa@lukukeskus.fi

Yhteyshenkilö

Hankepäällikkö Emmi Jäkkö
050 56 389 98

Tapahtumanjärjestäjä

Lukukeskus

Lukukeskus on Suomen keskeisin lukemisen asiantuntija ja kirjailijavierailujen välittäjä. Tavoitteidensa saavuttamiseksi se tekee tiiviistä yhteistyötä kirjastojen, koulujen ja muiden alan toimijoiden kanssa. Lukukeskus järjestää ainoana Suomessa järjestelmällisesti kirjailijavierailuja, jotka edistävät lukuintoa ja lisäävät kirjailijoiden toimeentuloa. Se julkaisee myös kirjallisuuslehteä nuorille sekä kirjallisuuskritiikin nettilehteä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 14.9.2018 08:00 - Pe 31.5.2019 08:00Lataa kalenteriisi