Taidepaja

Taidepajat päiväkodeille ja kouluille
Ke 1.8.2018 – To 31.1.2019
Omakuvia-taidepaja
Kuvaaja: Ari Karttunen / EMMA
Katsomisen, keskustelun ja tekemisen kautta ryhmäsi saa taidepajassa uusia näkökulmia taiteeseen ja EMMAn näyttelyihin. Taidepajassa ei tarvita aikaisempaa kokemusta. Varaa taidepaja päiväkotiryhmälle, ala- ja yläkoululle, lukion luokalle tai muille toisen asteen oppilaitoksen opiskelijoille. Taidepajat sopivat myös harrastusryhmille esim. partiolaisille.

OMAKUVIA-taidepaja

Omakuva-teemainen taidepaja alkaa näyttelykäynnillä, jossa tutustutaan unenomaisten omakuvien maailmaan. Näyttelykäynnin jälkeen rakennetaan kummallisista esineistä pieniä veistoksia. Tekemisen avulla pohditaan, mitä kaikkea omakuva tarkoittaa ja miltä se voi näyttää.

Yhteyshenkilö

043 827 0941

Tapahtumanjärjestäjä

EMMA-Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.8.2018 11:00 - To 31.1.2019 00:00Lataa kalenteriisi
EMMA - Espoon modernin taiteen museo
Ahertajantie 5, 02100, Espoo
    

Tietoa

Kulttuurinala
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
PAJOJEN HINNAT (sisältää opastuksen ja taidepajatyöskentelyn materiaaleineen) 40 € / ryhmä (arkisin), 110€/ ryhmä (viikonloppuisin)
Kesto
90min