Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Olomuotolaboratorio

Heurekan ohjattu laboratorio-ohjelma
Ma 19.8.2019 – To 30.4.2020
Olomuotolaboratorio
Laboratorio-ohjelmassa tutustutaan olomuotoon ilmiönä ja olomuotomuutoksiin kokeellisten töiden sekä demonstraatioiden kautta.

Alakoululaisten kanssa käydään läpi olomuotoja ja olomuodon muutoksia arkielämässä ja tutustutaan kokeellisesti mm. liukenemiseen ja olomuotoihin.

Yläkoululaisten kanssa puolestaan syvennytään olomuodon muutoksien termeihin ja käydään lyhyesti läpi olomuotoja molekyylitasolla, erilaisia olomuodon muutoksia ja olomuodon muutoksen vaatimuksia. Kokeellisesti tutustutaan mm. sublimoitumiseen ja lyhyesti indikaattoreihin.

Ohjelmassa päästään myös nauttimaan näyttävistä demonstraatioista.

Kenelle: Luokat 3–9
Kesto: 45 min
Yhteydet opetussuunnitelmaan: Alakoulun ympäristöoppiin sekä yläkoulun kemian ja fysiikan opetussuunnitelmiin soveltuva ohjelma

Edellyttää ennakkovarausta viimeistään viikkoa ennen.

Yhteyshenkilö

09 857 99

Tapahtumanjärjestäjä

Tiedekeskus Heureka

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa koululaiset tutustuvat tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 19.8.2019 - To 30.4.2020 Lataa kalenteriisi
Tiedekeskus Heureka
Tiedepuisto 1, Vantaa
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
7,50€ sisältää Heurekan kaikki näyttelyt. Ohjattu ohjelma +1,50€ ja/tai planetaarioelokuva +1,50€. Koululaiskäyntien yhteydessä opettajat, kouluavustajat ja henkilökohtaiset avustajat maksutta.
Kesto
45min