Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Itämeri

Planetaarioelokuva
Ke 20.6. – Su 16.12.2018
Itämeri
Heurekan planetaarion uudessa elokuvassa sukelletaan lumoavaan Itämereen.

Maailman nuorin meri on pääosassa Heurekan uudessa planetaarioelokuvassa. Itämeri on pulahdus niin planktonin ja levien kuin hylkyjenkin maailmaan. Elokuva vie meidät sinne, minne emme helposti pääse. Se tekee kiehtovalla tavalla näkyväksi asioita, mitä emme paljain silmin näe. Itämeri-elokuvan ovat ohjanneet Hannes Vartiainen ja Pekka Veikkolainen, joiden aiemmat dokumenttielokuvat ovat saavuttaneet lukuisia palkintoja Suomessa ja ulkomailla. Elokuvassa hyödynnetään kolmiulotteista röntgentomografiaa, jonka avulla meren eliöitä päästään tarkastelemaan mikroskooppisella tasolla.

Itämeri-elokuvan on tuottanut Leading Note Pictures Oy yhteistyössä tiedekeskus Heurekan kanssa. Elokuvahanketta ovat rahoittaneet Heurekan lisäksi Sitra, Suomen elokuvasäätiö, AVEK ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

Ikäsuositus: 6+, kielletty alle 3-vuotiailta.

Yhteyshenkilö

Tapahtumanjärjestäjä

Tiedekeskus Heureka

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa koululaiset tutustuvat tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 20.6.2018 - Su 16.12.2018 Lataa kalenteriisi
Tiedekeskus Heureka
Tikkurila
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ilmiö
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
7,50€ sisältää Heurekan kaikki näyttelyt. Ohjattu ohjelma +1,50€ ja/tai + planetaarioelokuva +1,50€. Alkavaa kymmentä oppilasta kohden yksi opettaja/valvoja maksutta.
Kesto
30min