Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

TÄYNNÄ Tarinoita maailman lapsista -työpajat

Ti 6. – To 29.11.2018
Oikeus terveyteen
Työ: Oikeus terveyteen, taiteilija: Rosamaria Bolom
Tarinoita maailman lapsista –työpajat liittyvät Rosamaría Bolomin Annantalossa 4.11.2018 avautuvaan Ilo on lapsen oikeus. Oikeudet kaikille! –paperiveistosnäyttelyyn. Rosamarían sanoin: ”Taide on paras väline yhteiskunnassa taistella ennakkoluuloja, rasismia, väärinymmärtämistä sekä epäluottamusta vastaan! Aikana, jolloin väkivalta kasvaa meidän on löydettävä keinoja puuttua nykymaailman ongelmiin ja suojella lasten viattomuutta. Meidän ensisijaisena tavoitteenamme pitäisi olla työskentely elämän puolesta.”

Työpajassa lapset osallistuvat aluksi näyttelyn opastettuun kierrokseen. Sen jälkeen lapset piirtävät nuken sen pohjalta, minkä käsityksen he saivat näyttelyn teemoista. Lopuksi lapset kertovat kaikille oman tarinansa näyttelystä.

Työpajan kesto 80 minuuttia.

Työpajan vetäjänä toimii Rosamaría Bolom, joka on Helsingissä asuva taiteilija, psykologi ja aktiivinen kulttuuritoimija. Meksikolaistaustainen Bolom on tehnyt monenlaisia projekteja lasten ja nuorten kanssa, ja on erikoistunut eri taidelajeja yhdistäviin prosesseihin, teoksiin ja projekteihin.

Yhteyshenkilö

Paula Taipale
040 509 0221

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Annantalo
Annankatu 30

Varaustiedustelu