Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

TYÖPAJAT TÄYNNÄ Light, Camera, Move!

Tanssivideotyöpaja 5.-6. -luokille
Ti 9. – To 25.10.2018
Tytöt kuvaavat rannalla
Kuvaaja: Kimmo Alakunnas, työ: Tytöt kuvaavat rannalla
Loikka Kontaktin koululaisille suunnatut työpajat johdattavat oppilaita suoraan tanssielokuvan valmistamisen ytimeen Light, Camera, Move! -tanssivideotyöpajoissa. Oppilaat tutustuvat tanssielokuvaan elokuvaesimerkkejä sisältävien luentojen ja tekemisen kautta. Tanssivideotyöpaja soveltuu hyvin eri-ikäisille ja -taustaisille oppilaille, eikä aiempaa kokemusta tanssista vaadita. Työpajan painopiste on ryhmätyötaitojen kehittämisessä ja mediakasvatuksessa. Työpajojen kielet ovat suomi ja englanti.

Työpajoissa oppilaat valmistavat ryhmätyönä tanssillisia videoita ikäryhmälle sopivasta aiheesta. Ennen videoiden kuvaamista oppilaat tutustuvat mm. tanssielokuvan lajityyppiin, kuvakerrontaan, suunnittelevat koreografian/tapahtuman lyhyeen videoon ja kuvaavat sen. Työpajan lopuksi järjestetään elokuvanäytäntö valmistuneista elokuvista.

Työpajan sisältö räätälöidään luokkien osaamisen tasoon soveltuvaksi. Luokanopettajan tulee olla ennakkoon yhteydessä työpajan ohjaajaan (yhteystiedot alla) liittyen ryhmäjakoihin, kuvauslaitteisiin ja mahdollisiin editointiohjelmiin. Kuvauslaitteiksi soveltuvat mm. älypuhelimet ja tabletit. Näitä laitteita ei ole saatavilla Annantalossa, joten luokkien täytyy tuoda nämä mukanaan.

Jokaiseen työpajaan mahtuu yksi luokka, yli 15 oppilaan ryhmissä mielellään opettaja/ohjaaja työpajan vetäjän apuna.

Työpajan ohjaajana toimii tanssitaiteilija, tanssipedagogi ja elokuvantekijä Kati Kallio, yhteystiedot: kati.kallio@loikka.fi, +358 40 6575998.

Työpajat toteutetaan yhteistyössä Loikka Kontaktin ja Tanssin talon kanssa.

Yhteyshenkilö

Kati Kallio
040 657 5998

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Annantalo, auditorio
Annankatu 30

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ajassa nyt
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Maksuton. Omat eväät mukaan.
Kesto
300min