Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kuuma Ankanpoikanen: Iso haha susi

Yli 5-vuotiaille
To 4. – Pe 5.10.2018
Iso haha susi
Iso haha susi on nukketeatteriesitys susista, hillosta ja pelon kohtaamisesta. Esityksessä tutkitaan mo-nialaisesti susia ja tuntemattoman pelkoa. Ilmoittautuminen aukeaa päiväkotiryhmille 8.8. ja koululuokille 30.8.

Iso haha susi haluaa omalta osaltaan olla herättämässä keskustelua suhteestamme luontoon ja omaan eläimellisyyteemme. Esitys haluaa tarjota lapsille välineitä peloista puhumiseen ja niiden kohtaamiseen.

Näyttämökuva rakentuu miniatyyrimaailmoista, pienistä luontoplänteistä, jotka kätkevät valtavasti mikroskooppista elämää sisälleen. Se, mikä on aivan pientä, näyttäytyy joskus mielikuvituksen tai kameran linssien läpi valtavan suurena. Ilmalla täytettävät lavasteet ja projisoinnit muodostavat kahden esiintyjän kokoisen turvallisen ja intiimin maailman, jossa kohdata omia pelkojaan kaiken läpäisevän koomisen tason kautta yhdessä.

Esityksen valmistaa (vierailevine tähtineen) mm. Helsingin Juhlaviikoilla vieraillut ja lukuisia palkintoja voittanut työryhmä Kuuma Ankanpoikanen. Ryhmä on mellastanut nukketeatteritaiteen kentillä ja rajamailla vuodesta 2008 alkaen. Työryhmäläiset ovat nukketeatterin täysverisiä ammattilaisia, ja ovat olleet vahvasti mukana vaikuttamassa koko taiteenalan uuteen aaltoon. Kuuma Ankanpoikanen on yksi maamme tämän hetken aktiivisimmista, kunnianhimoisimmista ja tinkimättömimmistä nukketeatterin tekijöistä.

Kohderyhmä: 5+
Kesto n. 45 min

Esitys 4.10. klo 9.00 1.-3.-luokille
Esitykset 5.10. klo 9.00 ja 10.30 eskareille ja viskareille

Yhteyshenkilö

Eeva Astala
0407522290

Tapahtumanjärjestäjä

Kanneltalo

Kanneltalo on läntisen Helsingin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, Kehä I:n tuntumassa.

Aika ja paikka

Kanneltalo
Klaneettitie 5, 00099 Helsingin kaupunki