Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

teamLab

Amos Rex -avajaisnäyttely
To 30.8.2018 – Su 6.1.2019
teamLab: Graffiti Nature, 2016
Työ: Graffiti Nature, taiteilija: teamLab
Tervetuloa Amos Rexiin!

Uusi maanalainen Amos Rex -taidemuseo avaa ovensa elokuussa 2018 Helsingin Lasipalatsissa.

Avajaisnäyttelystä vastaa teamLab, Tokiossa toimiva noin 500 jäsenestä muodostuva monialainen taiteilijaryhmä. Taiteilijoista, koodareista, tietokoneanimaattoreista, matemaatikoista, arkkitehdeistä, graafisista suunnittelijoista sekä kirjailijoista koostuvan ryhmän yhteisenä tavoitteena on ”uudelleenmääritellä todellisuus”.

Amos Rex toivottaa kaikki päiväkoti- ja koululaisryhmät tervetulleiksi tutustumaan uuteen museoon ja kokemaan teamLabin interaktiiviset digitaaliset teokset. Ryhmävierailun voi ilmoittaa helpoiten nettivarauslomakkeella osoitteessa www.amosrex.fi.

Lisätietoja näyttelystä ja museosta sekä tietoja varattavista opastuksista ja taidepajoista löytyy museon nettisivuilta.

HUOM! Tilassa on paljon liikkuvaa kuvaa ja ääntä, ja näyttely saattaa siksi olla haastava aistiyliherkille, migreeniä kärsiville ja epileptikoille. Näyttely sopii sisällöltään kaikenikäisille, mutta saattaa olla jännittävä kokemus pienimmille kävijöille.

Tapahtumanjärjestäjä

Amos Rex

Uusi maanalainen taidemuseo Helsingin Lasipalatsissa. Amos Rexissä on vuosittain noin kolme vaihtuvaa näyttelyä sekä pysyvä kokoelmaripustus.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 30.8.2018 - Su 6.1.2019 Lataa kalenteriisi
Amos Rex
Mannerheimintie 22 - 24, 00100 Helsinki
    

Tietoa

Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Alle 18-vuotialla on ilmainen sisäänpääsy museoon. Opettajat pääsevät ilmaiseksi ryhmän kanssa, ja voimassaolevalla varauksella myös etukäteen suunnittelemaan vierailua. Muutoin pääsylipunhinta OAJ -kortilla 12e. Ryhmien tulee ilmoittautua etukäteen.