Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Puluboin ja Ponin lauluja

3.-6 -luokkalaisille
Pe 28.9.2018 12:00
puluboijaponi
Veera Salmi – Maija Ruuskanen – Jani Karvinen Puluboin ja Ponin lauluja Läiskyvän pölisevä musiikkikonseltti! Hakaniemen toripulu nimeltänsä Puluboi lennättää kuulijansa musiikkimatkalle keskelle torihulinaa. Tapaamme hänen ystävänsä Minimillan ja Ponin. Saamme myös kuulla karkumatkasta, ja siitä miten Puluboi pääsi naimisiin!

Luvassa vähän ÄLLIÄ ja paaaljon LAKKAUTTA!
Veera Salmen Puluboin ja Ponin kirjaan perustuva, Jukka Rantasen dramatisoima ja ohjaama musiikkinäytelmä Puluboin ja Ponin teatteri oli yleisön suursuosikki Kansallisteatterissa 2015. Musiikin esitykseen sävelsi Maija Ruuskanen ja lauluista julkaistiin seuraavana vuonna vauhdikas levy Puluboin ja Ponin lauluja (2016). Levy on myynnissä konsertin yhteydessä.

MAINOS:
Konseltti ei sisällä pluteiinia eikä plokkoliinia, eikä mitään muutakaan klääsää. Sisältää 100% älyttömän mahtavan ylitelveellistä musiikkitulitusta. Shalla lalla! Plööts!

Konsertissa näyttämöllä Jani Karvinen (Puluboi), Helena Haaparanta (Poni, laulu), Maija Ruuskanen (Minimilla, piano & laulu), Jeremias Ijäs (basso & laulu), Ville Salminen (kitarat & laulu) ja Markus Malin (rummut).

Pakolliset ilmoittautumiset klo 12 konserttiin stoa.fi/taidekasvatus ti 21.8. klo 10 alkaen. Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta.

Suunnattu ensisijaisesti Itä- ja Kaakkois-Helsingin kouluille.

FB Puluboin ja Ponin lauluja
https://www.facebook.com/puluboinjaponinlauluja/

Nettisivut
http://www.maijaruuskanen.com/puluboinjaponinlauluja/
tai pelkkä www.maijaruuskanen.com

YouTube: Mukavaa tiistaita

Yhteyshenkilö

Hanna Westerholm

Tapahtumanjärjestäjä

Stoa

Stoa on moniääninen, kansainvälinen ja kiinnostava kulttuurikeskus Helsingin Itäkeskuksessa, metroradan varrella. Stoan ohjelmatoiminnasta vastaa Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Yleiset kulttuuripalvelut.

Aika ja paikka

Stoa, teatterisali
Turunlinnantie 1, Itäkeskus
    

Tietoa

Ajassa nyt
Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
60min