Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Break the Fight! - Nuorten Hip Hop- tapahtuma

Freshiä tekemistä nuorille!
La 22.9.2018 14:00
Break the Fight!- Nuorten hip hop- tapahtuma
Työ: Break the Fight! -Nuorten hip hop- tapahtuma
Break the Fight! järjestää hip hop- tapahtuman Kulttuurikeskus Korjaamolla Töölössä yhteistyössä Nomads festivaalin kanssa. Korjaamon pihalla ja Vintillä Seksikäs Suklaa ja Dosdela, Meet & Greet, Mercedes Bentso, breikin Suomen mestarit, breakdance jamit ym. kivaa ja samalla nuorille avautuu mahdollisuus tutustua tanssitaiteen maailmaan. Korjaamolla esitetään uusi immersiivinen tanssiteos Break the Fight - Breaking Borders! jossa esiintyvät mm. kansainvälisesti palkitut ja arvostetut raw b-girl T-Flow ja beatboxauksen Venäjän mestari INKIE.

Lauantaipäivä ja -ilta kivaa tekemistä nuorille Kulttuurikeskus Korjaamolla Töölössä. Seksikäs Suklaa ja Dosdela, Meet & Greet, BTF- breikkarit eli breikin Suomen mestarit esiintyvät sekä muita BTF-taiteilijoita kuten räppäri Mercedes Bentso, open mic- nuorille jotka haluavat testata omia kykyjään stagella. Breikkityöpaja sekä graffitin tekoa ulkona, 7 to smoke battle ja BTF - jamit. Toisin sanoin hauskaa tekemistä ja uusi tanssiesitys Korjaamon tiloissa ja säävarauksen mukaan pihalla samana päivänä. BTF- tapahtuma ja esitys ovat maksuttomia kaikille.

Yhteyshenkilö

Arja Tiili
050 375 6728

Tapahtumanjärjestäjä

Arja Tiili Dance Company

Arja Tiili Dance Company on koreografi, tanssitaiteilija Arja Tiilin johtama tanssiryhmä, joka tuottaa laadukkaita, omalaatuisia, rohkeita ja yhteiskunnallisesti kantaaottavia teoksia ja työpajoja. Teosten taiteellisen henkilökunnan Arja Tiili hakee aina produktiokohtaisesti. Työryhmissä näkyvät erilaiset etniset ja kulttuuriset taustat ja tyylilajit. Oleellista on törmäyttää ja sekoitella luovasti erilaisia osaamisia, taiteenlajeja ja tyylejä. Tärkeää on myös kansainvälisyys ja suomalaisen nykytanssin tunnetuksi tekeminen. www.arjatiili.fi Ajankohtaista juuri nyt: Break the Fight! - Kiertue- ja mallinnushanke 2017-18. www.breakthefight.com

Aika ja paikka

Kulttuurikeskus Korjaamo
Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki