Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Oblivia: Lapset ja muut radikaalit

Ke 29. – To 30.8.2018
Oblivia: Lapset ja muut radikaalit
Kuvaaja: Saara Autere, työ: Lapset ja muut radikaalit, taiteilija: Oblivia
Helsingin Juhlaviikoilla nähtävässä esityksessä eri sukupolvet pohtivat, miten valta jakautuu ja minkälainen rooli rahalla on siinä. Näyttämölle syntyy niin X-, Y- kuin Z-sukupolvienkin tulevaisuudennäkemysten myötä teos, joka on samaan aikaan humoristinen ja syvä.

Suomen kansainvälisesti tunnetuin esitystaideryhmä Oblivia on tullut tutuksi mahtipontisista ideoistaan ja minimalistista esityksistään. Oblivian katsojat osaavat odottaa ryhmältä kaavoihin kangistumattomia, mutta obliviamaiseksi tunnistettavia elämyksiä. Esitykset jättävät leukaperät helliksi milloin naurusta, milloin hämmennyksestä.

Oblivian ydinjoukko on kutsunut Helsingin Juhlaviikoilla nähtävän Lapset ja muut radikaalit -teoksen työryhmään mukaan joukon helsinkiläisiä nuoria. Teini-ikäiset toimivat pitkän linjan taiteilijoiden kanssa tasa-arvoisesti, tutkien taiteen keinoin talouden rakenteita ja rahaa. Esityksessä eri sukupolvet pohtivat, miten valta jakautuu ja minkälainen rooli rahalla on siinä. Näyttämölle syntyy niin X-, Y- kuin Z-sukupolvienkin tulevaisuudennäkemysten myötä teos, joka on samaan aikaan humoristinen ja syvä.

Yhteyshenkilö

Katja Tolonen
050 4922 017

Tapahtumanjärjestäjä

Oblivia

Oblivia är en unik kraft inom scenkonstfältet och en av de mest internationella fria grupper i Finland. Oblivia har väckt stort intresse med sitt nydanande formspråk, sin humor och sitt ensemble arbete. Oblivia är grundad år 2000. Oblivia arbetar kollektivt och turnerar internationellt.

Aika ja paikka

Helsingin Juhlaviikot, Alminsali, Kansallisooppera
Helsinginkatu 58
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
10 euroa / henkilö
Kesto
60min