Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Esitystalous 3 - RADIO

Ke 19.9.2018 – La 9.2.2019
Martti Suosalo ja Vera Kiiskinen, Esitystalous 3 Espoon Kaupunginteatterissa
Kuvaaja: Timo Teräväinen, työ: Esitystalous 3 - Radio
Juha Jokelan kirjoittama ja ohjaama Esitystalous 3 – RADIO on viihdyttävä ja terävä analyysi nykyhetkestä. Se on esitys, joka soi kuin hyvä radiokanava ja kulkee kuin kovan luokan rumpalin komppi.

Huippusuositun Esitystalous-trilogian päättävä Esitystalous 3 – RADIO saa ensi-iltansa Espoon kaupunginteatterin Revontulihallissa 19. syyskuuta 2018. Ja soundaa paremmalta kuin koskaan.

Radio Stage on pitkän linjan radioammattilaisen Jamin (Martti Suosalo) vuonna 2010 Tapiolaan perustama radiokanava, josta on viime vuosien aikana tullut tärkeä osa espoolaista kaupunkikulttuuria. Sillä on pieni mutta uskollinen yleisö ja vain yksi ongelma: raha.

Kun omistajakonsernin lähettämä Marika (Vera Kiiskinen) saapuu uudistamaan kanavaa dynaamisemmaksi, Radio Stagen sisällä käynnistyy valtasuhteiden ja arvojen myllerrys. Kanavan persoonallinen työntekijätiimi (Ylermi Rajamaa, Ria Kataja, Henna Hakkarainen, Tommi Taurula ja Raimo Grönberg,) joutuu sopeutumaan uuteen ajatteluun ja maailmankuvaan. Miten käy työpaikkojen ja Radio Stagen oman äänen?

Huom! Suosittelemme esitystä lukioikäisille sekä 9. luokkien ilmaisutaitoryhmille.

Yhteyshenkilö

Ilana Sella
09 4393 5524

Tapahtumanjärjestäjä

Espoon Kaupunginteatteri

Espoon Kaupunginteatteri Espoon Kaupunginteatteri on aikuisille tarkoitettu ammattiteatteri Espoossa, Tapiolassa. Teatterin ohjelmisto rakentuu omasta tuotannosta sekä koti- ja ulkomaisista vierailuesityksistä. Omat tuotannot tuotetaan Revontulihalliin ja vierailuesitykset Espoon kulttuurikeskukseen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 19.9.2018 19:00 - La 9.2.2019 19:00Lataa kalenteriisi
Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli
Revontulentie 8, Espoo
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Koululaisryhmät 10 € / oppilas, opettaja ryhmän mukana maksutta. Esitykseen liittyy maksuton OPPIMATERIAALIPAKETTI sekä mahdollisuus tilata ryhmälle maksuton, esityksen teemoihin johdatteleva DRAAMATYÖPAJA, jonka kesto 1,5 h ja joka järjestetään koulun tiloissa ennen teatterikäyntiä.