Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Loota

Rakentelua ja sarjakuvaa Annantalolla
Ma 13. – Pe 24.8.2018
Sarjakuvan päähenkilöt Mattis ja Loota
Työ: Ruutu sarjakuvakirjasta Loota (saks. Kiste), taiteilija: Patrick Wirbeleit ja Uwe Heidschötter
Lastensarjakuvaan Loota perustuva näyttely ja koululaistyöpajat elokuussa Annantalolla

Elokuussa 2018 Annantalon alakerrassa on esillä elämyksellinen sarjakuvanäyttely. Sen yhteydessä pidetään esikoulu- ja ala-asteikäisille suunnattuja rakentelu- ja sarjakuvatyöpajoja.

Ennakkoon varattavassa pajassa lapsiryhmä pääsee tutustumaan sarjakuvaan sekä pukeutumaan rooliasuihin ja leikkimään kirjan maailmaan perustuvissa lavasteissa. Rakenteluosuus on joko sisätiloissa tapahtuvaa pienoismallirakentamista tai majasokkelon rakentamista Annantalon pihalla.

Näyttelyy pohjautuu Patrick Wirbeleitin käsikirjoittaman ja Uwe Heidschötterin kuvittaman Kiste -kirjasarjan ensimmäinen osaan. Kirja julkaistaan suomeksi kesällä 2018 nimellä Loota.

Näyttely on auki Annantalon aukioloaikoina 4.8.–2.9. Varattavat pajat pidetään 13.–24.8. välisenä aikana arkisin klo 9–11. Koululais- ja eskariryhmät voivat varata pajan osoitteesta info@sarjakuvakeskus.fi

Tapahtuman järjestää Sarjakuvakeskus ja se on osa Helsingin Sarjakuvafestivaalien 2018 ohjelmaa.

Tapahtumanjärjestäjä

Sarjakuvakeskus / Suomen sarjakuvaseura ry

Sarjakuvaopetusta, tapahtumia ja koulutusta yksilöille, yhteisöille, opettajille jne. Sarjakuva on tehokas matalan kynnyksen väline erilaisten asioiden omaksumisen ja itseilmaisun tueksi. Sarjakuvakeskuksella on kattava opettajaverkosto ja se järjestää räätälöityjä pajoja toiveiden mukaan, joko omissa tiloissa Helsingin Kalliossa tai muualla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 13.8.2018 09:00 - Pe 24.8.2018 11:00Lataa kalenteriisi
Annantalo
Annankatu 30, 00100 Helsinki
    

Tietoa

Ajassa nyt
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Maksuton
Kesto
120min