Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Konserttikeskus

Tilaa elävää musiikkia kouluihin ja päiväkoteihin
Ke 21.3.2018 – Pe 20.12.2019
Pikku Papun Orkesteri konsertoimassa Vallilan alakoulussa.
Kuvaaja: Konserttikeskus
Toteutamme vuosittain 1200–1700 konserttia ja musiikkityöpajaa kouluissa ja päiväkodeissa eri puolilla Suomea. Toimintamme tarkoituksena on tuoda korkeatasoista elävää musiikkia mahdollisimman monen lapsen ja nuoren kuultavaksi täydentäen samalla koulujen musiikinopetusta. Haluamme jakaa musiikin iloa ja elämyksiä kautta maan ja tarjota inspiroivia hetkiä keskelle päiväkotien ja koulujen arjen aherrusta.

Järjestämme konsertteja kouluihin ja päiväkoteihin pääasiassa valtakunnallisina kiertueina sekä Konsertti joka kouluun -toimintamallilla. Konsertteihin on mahdollisuus liittää myös työpajoja.

Pääperiaatteena on, että asiakas tilaa kolme konserttia sisältävän työpäivän, joka tulee saada liitettyä osaksi laajempaa kiertuetta. Sivuiltamme löydät myös heti vapaita konserttiaikoja, jotka ovat osa jo toteutuvia kiertueita.

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Musiikin edistämissäätiön tuen ansiosta voimme tarjota konsertteja kouluille ja päiväkodeille kohtuulliseen hintaan (huomattavasti alle todellisten kulujen). Järjestämme koulu- ja päiväkotikonserttien yhteydessä myös julkisia konsertteja tilaajan toivomuksesta. Julkiset konsertit antavat kiertueen esiintyjille mahdollisuuden laajemman ohjelmiston esittämiseen ja samalla rikastuttavat paikkakunnan konserttitarjontaa. Julkisten konserttien hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Konserttivierailun voi ankkuroida syvällisemmin koulun arkipäivään Oppilaat konsertin tuottajina -toimintamallilla.

Yhteyshenkilö

Tuottaja Ville Kekäläinen
0503441580

Tapahtumanjärjestäjä

Konserttikeskus ry

Konserttikeskus ry on Suomen merkittävin koulu- ja päiväkotikonserttien järjestäjä. Marraskuussa 1963 perustettu yhdistyksemme järjestää vuosittain 1200-1500 konserttia ja musiikkityöpajaa kouluihin ja päiväkoteihin eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Kuluneina vuosikymmeninä olemme tavoittaneet jo noin 5 miljoonaa nuorta kuulijaa. Toimintaamme tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö (MES). Toimintamme tarkoituksena on tuoda elävää musiikkia mahdollisimman monien lasten ja nuorten kuultavaksi täydentäen samalla koulujen musiikkikasvatusta. Haluamme jakaa musiikin iloa ja elämyksiä kautta maan ja tarjota inspiroivia hetkiä keskelle päiväkotien ja koulujen arjen aherrusta.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 21.3.2018 - Pe 20.12.2019 Lataa kalenteriisi
Koulun tai päiväkodin tilat
    

Tietoa

Kulttuurinala
Hintatiedot
Konserttien hinnat ovat kaikille tilaajille samat ja ne määräytyvät esiintyjäryhmän koon mukaan. Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Musiikin edistämissäätiön tuen ansiosta pystymme tarjoamaan konsertteja kouluille ja päiväkodeille edulliseen hintaan. Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Suosittelemme, että paikalliset tilaajatahot tekevät yhteistyötä tilauksen aikaansaamiseksi.
Kesto
40min