Muistikko

Ma 12.3.2018 – Ma 11.3.2019
Muistikko
Muistikko on Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran (SKS) toteuttama palvelu, jossa voit kertoa elämästäsi sata vuotta täyttävässä Suomessa ja jakaa tarinasi muiden kanssa. SKS arkistoi Muistikkoon tallennetut tarinat ja kuvat tulevien sukupolvien käyttöön.

Kerro elämästäsi! Muistikossa voit jakaa tarinasi kirjautumisen jälkeen. Muiden tarinoita voi hakea ja katsella saman tien. Voit hakea paikannimellä ja avainsanoilla tai katsoa uusimpia tai suosituimpia kirjoituksia ja kuvia.
Muistikon käyttöliittymä on suomen lisäksi arabiaksi, englanniksi, ruotsiksi, saameksi ja venäjäksi.

TULE OPINTOKÄYNNILLE SKS:AAN!

Opintokäynnillä pääset tutustumaan SKS:n kulttuuriperintöaineistoihin paikan päällä.

SKS tuottaa uusia työpajakokonaisuuksia aika ajoin. Tällä hetkellä on valmiina työpajat seuraavista aiheista: Kalevala, Millaista on arkistoaineisto, Nuoruus ennen ja nyt, Paikalliskulttuuri ja identiteetti sekä Teknologia.

Voimme räätälöidä työpajoja toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Työpajaan kuuluu myös tutustuminen ja työskentely SKS:n arkiston tutkijasalissa.

Opintokäyntiin kannattaa varata 1–2 oppituntia ynnä matkat.

Annamme mielellämme ideoita, miten opintokäyntiin voi valmistautua. Opintokäynnillä oppilas tutustuu kulttuuriperintöömme ja sen hyödyntämiseen. Käynnin jälkeen toivomme oppilaan toimivan myös kulttuuriperintömme kartuttajana. Tämä tapahtuu Muistikko-keruualustan kautta. − Muistikko on SKS:n toteuttama palvelu, jossa voit kertoa tarinoita ja muistojasi ja sijoittaa ne tiettyyn paikkaan maailman kartalla. Tekstin lisäksi voit tallentaa kuvia ja linkkejä. Muistikossa jaat tarinasi saman tien muiden kanssa ja SKS säilyttää ne kulttuuriperintönämme tuleville sukupolville.

Ota yhteyttä: tiedotus@finlit.fi tai 0201 131 231 / viestintä

Tapahtumanjärjestäjä

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura tekee työtä monimuotoisen suomalaisen kulttuurin ja kulttuuriperinnön puolesta. SKS:n toiminta perustuu ajantasaiseen tietoon ja ymmärrykseen kulttuurin juurista. SKS - on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura ja yleishyödyllinen yhdistys - on Suomen suurin humanistisen tiede- ja tietokirjallisuuden kustantaja - kerää ja tallentaa suomalaista kulttuuria ja kulttuuriperintöä - harjoittaa tieteellistä tutkimusta - tukee Suomen kirjallisuuden vientiä - jakaa tietoa suullisesta ja kirjallisesta kulttuuristamme. www.finlit.fi

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 12.3.2018 - Ma 11.3.2019 Lataa kalenteriisi
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura